bebişleriniz yürümeye başladı mı?

zulalkumsal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2008
55
0
4 gün sonra 11 aylık olacağız ama kızımda hiçbir faaliyet yok.emeklemiyor,ayakta uzun süre durmak istemiyor.10-15 saniyeden sonra hemen oturuveriyor.ben 11 aylıkken yürümüşüm,eşim ise yaşında yürümüş.babaya benzeyecek belki de...sizin bebişler ne durumda?

Benim kızımda 15 de 11 aylık olacak ve aynen senin dediğin gibi emeklemiyor ve yürütmeye çalıştığımda çok çabuk sıkılıyor.Bence zorlamamak ve başka bebişlerle kıyaslamamak gerek.Şimdiden yarışa sokma niyetinde değilim ben ne zaman isterse o zaman yürüsün kızım benim:))))

merhaba arkadaşlar bnm de bebiş 11 aylık sürünüyo baya ne zaman yüriycek çok heveslenıyorum bn ya sızlerde durumlar nasıl

ayın 20'sinde 11 aylık olacagız benimki sadece ileri ve geri sürünüyo tıpkı askerler gibi gün boyu da yürümek istiyo bi dk bile durmuyo valla kollarını tutmaktan belimin ağrısından duramaz oldum.bu dönemler gerçekten zormuş bi de acayip inat yapıyo :)

Son düzenleme:
bizimkisi ne emekliyor ne yerinden kendisi kalkıyor... tek tesellim, bu olayın bebekten bebeğe değiştiğiymiş.... 17 aylıkken yürümeye başlayanlar varmış... umarım benimkisi öyle olmaz...( aslında kızlar, takmayalım bunları... nasılsa bu olayı çözecekler.. en önemlisi sağlıklılar ya, ona şükredelim.........)

benim tos tos da 11 aylık 9 aylıktan beri emekliyor kenarlarda tutunup kalkıyor sıralıyor henüz yürümüyor yürüme arkadaşı aldık birkaç gündür oynuyor ama sıkılıyor hemen bakalım ne zaman yürüyecek

benim oğlumda henüz yürümüyor emeklemiyor ayakta bile durmuyor. dr umuz normal olduğunu kilosu fazla olduğu için yürüme alıştırması yapmamamı ağırlığından dolayı bacaklarına zarar verebileceğimi söyledi. bebeği kilolu olanlar varsa bunu dikkate alsınlar lütfen. kendiliğinden yürümesini bekleyecekmişiz. yani bu gidişle daha çok beklemem gerekiyor.

deli kız yürüme arkadaşı olarak ne aldın bende almayı düşünüyorumda. memnunmusun bebeğinin ilgisini çektimi. alıpta öbür aldıklarım gibi elimde kalmasını istemiyorum

playskoll-ilk-arabam.jpg

canım araba bu playskool un ilk arabam diye geçiyor biz eşimizn bi arkadaşından ödünç aldık

bu tam benim istediğimden fisher priceda da vardı. yürüme arkdaşı deyince şu çocuğun göğsünden geçirilip ucundan birbaşkasının tuttuğu şey mi diye düşündüm bir an. hızlı cevabın için sağol

aman kızlar yuruse bı dert yurumese bı dert bızımkı de hıc durmaz emklıyor kenarlardan tutunarak yuruyor elınden tutuncada yuruyor daha dogrusu hıc bır dk rahat durmuyor butung gub kosusturuyoruz valla sakın cocuklara ozenır oldum hıc dert etmeyın enınde sonunda yurucek benımkı erken yuruyorda ne oluyor bana zarar valla butun gun ayakdayız her yere saldırıyor ustelık cok zayıf bence zayıf oldıgu ıcın bunları yapıyor sızınkıler bıraz kılosu ıyıyse ondanda fazla hareketlı olmazlar bosuna dert etmeyın bırakın nezaman canları ıstrese yurusun emeklesınler sızın ıcın cok rahatlık bu hareketlendıgınde anlıcaksınız ben cok bunaaldım artık ugrasmakdan durdurak yok

bizimkide daha yürümüyor tutnup yürüyor elinden tutunca biraz yalpalayarak yürüyor. day day duruyor ama bir iki adımdan fazla atmıyor sabırla bekliyoruz bakalım.

aman kızlar yuruse bı dert yurumese bı dert bızımkı de hıc durmaz emklıyor kenarlardan tutunarak yuruyor elınden tutuncada yuruyor daha dogrusu hıc bır dk rahat durmuyor butung gub kosusturuyoruz valla sakın cocuklara ozenır oldum hıc dert etmeyın enınde sonunda yurucek benımkı erken yuruyorda ne oluyor bana zarar valla butun gun ayakdayız her yere saldırıyor ustelık cok zayıf bence zayıf oldıgu ıcın bunları yapıyor sızınkıler bıraz kılosu ıyıyse ondanda fazla hareketlı olmazlar bosuna dert etmeyın bırakın nezaman canları ıstrese yurusun emeklesınler sızın ıcın cok rahatlık bu hareketlendıgınde anlıcaksınız ben cok bunaaldım artık ugrasmakdan durdurak yok

sedef canım o kadar güzel anlatmışsın ki kendimi gördüm sanki aynen bizde senin anlattığın gibiyiz

oglum 8 bucuk aylikken emeklemeye basladi iki ay sonra da yurumeye basladi.Tabiki cok mutluyum ama o kadar cok yurucuki bazen keske biraz yurumek icin bekleseydin be oglum diyorum.Bebeklerimiz daha kucuk bence ah emeklemiyor yurumuyor bunu yapmiyor dert etmemiz gerek,Zamani gelince hersey olacak.Cok yakinda hic zamanin nasil gectigini anlamadan bazilar askere gondercek bazilar kina gecesi yapacak ve bu gunleri unutmus olacaz,Brakin cocuklariniz kendileri olsun diyer bebeklerle karsilama yapmayalim cunku her bebek diyerlerden farklidir cok ozeldir ve boyle olmasi gerek,Bu gunlerin tadini cikartalim cunku bidaha goremeyiz,

Son düzenleme:
11 aylıkken emeklemeye başladı aynı günlerde de koltuklara tutunup kalkmaya ve sıralamaya. aman acele etmeyin pire gibi oluyolar ordan oraya ordan oraya. hiiiçççç yürüsün diye heveslenmyorum valla ben:)
şimdilerde kalkmaya çalışıyor bikaç kez yüzüstü yere kapaklandı. çok zor bi dönem yüreğim ağzımda her dakika ama geniş olmayı da öğrenmeye başladım sanırım. önceden o ağlayınca ben de oturup ağlıyodum. hele ilk bir ay 24 saat salya sümük geziyodum. şimdi daha rahatım artık düşüyo veya bir yerini acıtıyo kaldırıyorum bi iki oyun başlıyoruz gülmeye.
inanılmaz bi serüven annelik...

X