Çocuk Hastalıkları Bebişleriniz kaç aylıkken diş çıkardı??

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
kızım 5 aylıkken çıkardı ilk dişini.hemen ardından ikinci dişi çıktı.şimdide üstler patlamış.uçları görunuyo.mahvetti yavrumu diş.zayıfladı iyice...

Benim oğlum 5 aylık.Geçen hafta ilk dişimiz çıktı. Ama yavrum çok kaşınıyo salyalarımız yerlere kadar nerdeyse.

Benim kızım onbir aylık oldu ve hala hiç dişimiz yok bu kadar geç kalacağımızı hiç tahmin etmezdim daha bekliyoruz bakalım ne zamana kısmet olacak...

5,5 aylıktı ilk dişini çıkardığında kuzum :asigim:
şuan 10 aylık ve 8 dişi var
iki de yolda çok sürmez onlarda patlar kaydirigubbakcemile2

10 aylıgız ama halen meydanda yoklar heycanla bekliyoruz nekadar geç çıkarsa okadar iyi ama hergun heycanla dişi patladımı diye bakmakta monoton bir hal aldı artk :)

bu arada bizde 5.5 aylık olduk kaşınma son sürat devam ama diş falan yok hala ortada

merhaba benim oğlumda bu ayın 17sinde 10 ayını doldurucak fakat hiç diş yok herhangi bi diş çıkarma belirtiside yok henüz koltukların kenarlarında yalnız başına tutunup yürüyemiyo ama normalde elinden tuttuğumuzda koşuyo diyebilirim normalde çok hareketli bi bebek sürünmeye 9 aylıkken başladı 5,5 aylıkken dönüyodu heryere ama hiç diş çıkarmadı sank kendinide tartamıyo ayakta doktor geçen bıngıldak kapanması durmuş dedi ve devit 3ün dozunu yükseltti ya acaba bi problemmi var bebeğimin kemik gelişimi ile alakalı ne zaman diş çıkartıcak dört gözle bekliyorum

benim oğlumda 8.5 aylık ve dişimiz henüz yok.şimdiye kadar hiç salyasıda olmadı.acaba salya olmadan diş çıkaran varmıdır?

benim kızım 11 aylıkken çıkardı dişlerini birbuçuk ayda 5 diş çıkardı
ve hiç salyasıda olmadı

ya bzmki uyuyamıo ağrıdan.elimle dişine bakamıom elletmio.napcağımı şaşırdm.bde soğuk algınlığı olmuş..allahım koru bebeklerimizi.

ya bzmki uyuyamıo ağrıdan.elimle dişine bakamıom elletmio.napcağımı şaşırdm.bde soğuk algınlığı olmuş..allahım koru bebeklerimizi.
calgel ile rahatlar canım. kullanmanı tavsiye ederim. uyutmadan önce biraz sür dişetlerine çok iyi gelir.

benim oğlum 5 aylık ve alt iki dişimiz çıktı.yanlız 2.5 aylıkken salyası başladı şimdi biraz azaldı.ben önlük dayandıramıyordum 5 dakkikada sırılsıklam oluyordu önlükler..

Merhabalar.
Kızım 3 aylık ve 2 aylıkken salyası başladı. Bir haftadır ishal ve elini emmesi arttı. Akşam da 2-3 saat ağladı dişetlerini kaşıyarak. Diş çıkarma belirtileri midir bunlar?Ağlaması normal midir? Hiç bu kadar ağlamamıştı o yüzden çok telaş yaptık.

Herkese selamlar.

bence diş belirtisi bunlar ama yine de doktorunuza bi sor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…