Çocuk Hastalıkları Bebişleriniz kaç aylıkken diş çıkardı??

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ersndrya86

Annesinin Aşkısııı:)
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
209
80
38
merhaba bebişim 4,5aylık ve 3. ayının sonlarından beri sürekli parmakları ağzında dişetlerini kaşıyıp duruyor arada bi çığlık falanda atıyor şimdilerde bu durum fazlalaştı artık bizim elimiz falan yakındaysa ağzına almak istiyor salyaları da akmaya başladı.Ama sanki bana daha erken gibi geldi bukadar erkenden başlarmı sizlerin bebişleri kaçıncı aylarında diş çkardı :uhm:

O hareketler çok normal canım.Her bebekde gelişim sürecinde yaptıkları şey o..
Benim kızımın 2.ayında başladı bizde bekledik diş.Doktor dediki normal.
Gerçektende 9 ay 3 haftalıkken diş çıkardı:bbo:

merhaba benim oğlumda senin bebeğinle aynı zamanlarda aynı belirtileri verdi ve 5. ayını bitirdiği gün altta ilk dişini farkettim.bikaç gün sonra da yanındaki,şimdi 6 aylık olmak üzere üstten geliyor bir tane.ama bize de dr.umuz şunu demişti, bu belirtiler başladıktan 1 ay sonra da çıkabilir 5 ay sonra da.belli olmuyomuş.bu arada salyası çok tahriş etti benim oğlumu ona dikkat et.

benim kızım da 10 gün sonra 6. ayını bitirecek. 3.aydan beri eli hep agzında salyalar şıpır şıpır akıyo.. ama henüz dişler patlamadı. yerleri kabarmış belli oluyor.. sanırım yakın zamanda gelecek dişcikler...

benim oğlum 3 aylıktan beri dişini kaşıyıp duruyodu.5 aylıkken bigün farkettik 2 dişi birden belirmiş:)1 hafta sürmeden fırladı çıktı ikiside şimdi 6.ayı doldu galiba üstlerde çıkıyo mızmızlanıp kaşıyıp duruyo.

oğlumun 2,5 aylık belirtiler başladı 4. ay dolduğunda salyalarına hakim olamıyordu resmen ağzında şelale var gibiydi 4,5 aylık patladı dişlerimiz şimdi 6 dişimiz var 7 ve 8 de yolda patlamak üzere

2 aylıktan beri salyası akıyor. 3. ayda yüzümüze atlamaya başladı. salya desen coştu u aralar. Günde 7-8 kere üst değiştiriyoruz, önlük dayanmıyor. Ama diş de yok kabarmada yok. yavrum ellerini yemekten halak oldu.diş kaşıyıcılar kızımı hiç tatmin etmiyor. Ne bulursa ağzında. Geceleri hep huzursuz, uykusuz.. Dişi dört gözle bekliyorum ama bişey yok...

benim kızımda 4 bucuk aylık ama diş fılan yok...aynı belrtiler bizdede var.

her bebekte olduğu gibi benim oğlumda 2 3 aylıkken ellerini ağzına çok götürürdü salyalarda o biçimdi ancak diş çıkarmadı iç güdüsel bir hareket olsa gerek
5 aylıkken eline sert kurabiyeler verirdim kendi kendine uğraşırdı tabiki ne olur ne olmaz yanında olurdum yalnızken vermezdim 7 aylıkken ilk dişlerini çıkardı

yorumları okuyunca sevindim.oğluşum altı aylık olacak(ki aslında tam zamanıymış) halen diş belirtisi yok.

ellerini aynı oranda ağzına götürüyor.şimdi yeni yeni teknikler geliştiriyor hatta :))))))

hayırlısı bakalım bekliyoruz.

7 buçuk ayylık olucaz hala diş yok 2 aylııktan beri aynı belirtiler war ama hala diş yok...

Bebişin şu an kaç aylık? Bir de genelde anne bebekken ne zaman çıkardıysa bebekte anneye çekermiş.Yalnız anlattığın şeylerden sanki bebişin açmış gibi.

6ay 1 haftalıken çıkardı 1 hafta sonrada ikincisini çıkarttı..ama bu günlerde yine el ağızda kaışıyıp duruyor..

Bebişin şu an kaç aylık? Bir de genelde anne bebekken ne zaman çıkardıysa bebekte anneye çekermiş.Yalnız anlattığın şeylerden sanki bebişin açmış gibi.

Yok canım açlıkla alakası yok.. Gece huzursuzluğundan bu kanıya vardıysan o başka bi konu... Uyku, emme isteği ve mememi yalancı meme gibi kullanıyor...

benim oğlan da salya küpü gibi oldu. çok kaşınıyor dişetleri. ağrısı da var galiba. arada eliyle diş etlerine sert dokunduğu zaman ağlama krizi geçiyor. calgel aldık onu sürünce biraz rahatlıyor. bu diş sıkıntısından ağlaya ağlaya uyuma gibi bir huy edindi. bu diş olayı hiç yaramadı oğluşuma. bir çıksa da rahatlasak ben de 4,5 - 5 aylık çıkarmışım. babamız 11 aylık çıkarmış :)) bari bebişimizikimizin ortasını bulsaydı. :))))

Benim oğlumun da salya salgısı fazla.Eller ağızda, sürekli kaşıyıp duruyor. Ben 9 aylıkken çıkarmışım sanırım o da o zamanlarda çıkaracak.Şu an 6.5 aylık diş yok hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…