Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bebeğim için oto koltuğu almak istiyorum. Henüz 3 aylık.Kucakta vb. şekilde taşımak güvenli gelmiyor bana. Ancak oto koltuğu bebeğim çok küçük olduğu için zarar verir mi sizce?
canım ne zararı verecekki
bebekler için özel yapılmış neden zarar versin
asıl sen onu araba yolculuklarında felan kucağında taşıyorsan daha zararlı bana göre
allah korusun kaza anında o yavrucak ne olur düşünmek bile istemiyorum
biz doğdu andan itibaren kullandık şimdi 1 yaşına girecek ve normal oto koltuğuna geçtik
hata biyere giderkende çok rahat edersin içinde rahat rahat uyur arabadan inerken uyanmak zorunda kalmaz
Merhaba,
Bebeklerimizin seyahat sırasında güvenliklerini ve konforlarının sağlayan oto koltuklarının kullanımı Haziran 2010 tarihinden itibaren mecburi hale geliyor.
Bebeğinizin ayına veya kilosuna uygun birçok model ve fiyatta oto koltukları mevcuttur. Önemli olan bebeğinize uygun olanı seçmenizdir.
Seyahat sırasında mutlaka oto koltuğu kullanmanızı ve bu koltuğu da mutlaka otomobilin emniyet kemeri ile sabitlemenizi tavsiye ederim.
sevgiler
ilk 1 ay çocuğumu pek dışarı çıkarmam gerekmedi. küçük ve beli rahatsız olur diye bende korkmuştum. ama 1. aydan itibaren rahat ve güvenli bir şekilde kullandık. 3 ay hayda hayda yeterli. güvenli ve rahat olacak tavsiye ederim
Bebeğim 48 günlük oldu. Yaklaşık 1 haftadır ana kucağına (aynı zamanda oto koltuğu) yatırıyorum. Oldukça rahat ediyor ve rahat uyuyor. Ev içinde taşıması çok iyi.Altına küçük yumuşak yastıklarla destek yapıyorum. Henüz arabayla yolculuk yapmadık ama eminim orda da rahat olur. Kullanın derim ben.
Merhaba
Benim oğlumda 3 aylık, ilk günden beri arabada hep ana kucağını kullandık oto koltuğu olarak, ancak artık içine sığmamaya başladı ve de çok sıkışıyor. Ama henüz oturamadığı içinde normal oto koltuğu olmaz diye düşünüyorum. Açıkçası pozisyonu ayarlanabilir bir oto koltuğu arıyorum. Yani hem yatar hem de oturabileceği bir koltuk olmalı. Bu konuda tavsiyeleriniz olabilir mi acaba?