bebişlerin odalarını ayırmayı düşünüyormusunuz??

merhabalar,8 aylık olamadan odalar ayrılmalı yoksa 1,5 yaşa kadar beklenmeli diolar çünkü 8-18 ay arası anneye bağlılık artıyormuş.biz de yazın ayırıcaz,kışın tek odada klima ile idare etmek durumundayız çünkü.zaten yaza bağımsızlık zamanları başlar.

valla bnde odasını daha doğmadan yapmıstım aama yatırmıadım henuz hıc
cocuk dıılde anne alısıo galıba kokusuna yane en azından bende oyle gozum arkada kalır alısmam cok zor olucak esımde ıstemıor zaten yaza allah kerım bakalım sarılıp yatıoruum babası ısten gelene kadar
kurallar faln bıttı bızde buyudunde yatmaz yalvarsak ta
bence cokta dert etmeye gerek yok

ya kızlar bizim ev sıcak çınar 8 buçuk aylık oldu bende ayırmak istiyorum ama kıyamıyorum
aslında odalarımız yanyana ayırmak istiyorum
ama çınar kendi yatağında bile sor yatıyor anca çok dalınca koyuyorum
5 gibi uyanıyor birdahada yerinde yatmıyor
benim için zor olmaya başladı ayrıca aynı oda ya alışmasından korkuyorum
şimdi sizler napıyorsunuz akıl verin lütfen napmalıyım
eşimde ayırma taraftarı değil ama sonuçta benim dediğim geçerli olacak
ama bende kıyamıyorum offfffffffff

ayrıca çınar gece lambasıyla uyuyor bende karanlıkta uyuyorum alışmadım çok zor uyuyorum loş ışıkta bile

ben yatağını bizim odaya koydum zeynebin doğduğundan beri aynı odada yatıyoruz sanırım yanlış bir durum yok böyle hem ben rahatım hem zeynep başka bir odada yatmasını düşünemiyorum bile çok merak ederim tedirgin olurum

kızlar dün uzman doktor 2 yaşına kadar bebeğin beişiğinin anennin odasında olmsı gerektiğini ama asla aynı yatakta berber yanına yanı alıp yatılmaması gerektiğini söyledi.

ayrı odada yatan arkadaşların bebekleri emiyormu acaba bizim kız emiyorda nerdeyse 2 saatte bir uyanıyor emmek için ben nasıl ayırabilirimki heralde emmeyi bırakınca anca ayırcam heralde

Bizim ev küçük olduğu için yatağı bizim odada. Çocuk odası var aslında ama eşim orayı çalışma odası yaptı(hemen çocuk düşünmüyorduk sözde).Eşime çalışma odasıda şart o yüzden oğluşumu odamıza aldık.Bu senenin sonunda nasipse taşınıcaz. En az 4 odalı bir eve çünkü ailelerimiz geldiğinde kalıcı geliyor. Taşındığımızda oğluşuma çok güzel bir oda hazırlıcam ve odasında yatıcak.
Biz hareket ettiğimizde uyanıyor.Eşimin burnunda et var ve horluyor ve Yiğit Efe uyanıyor sese.
Karanlıkta yatmaya oğluşumda alıştı biz ışık olunca uyuyamayız.Yanıma yatırmıyorum alışmasın diye sadece sabahları alıyorum 15 dk, yarım saat kadar sarılıp yatıyoruz.

ayrı odada yatan arkadaşların bebekleri emiyormu acaba bizim kız emiyorda nerdeyse 2 saatte bir uyanıyor emmek için ben nasıl ayırabilirimki heralde emmeyi bırakınca anca ayırcam heralde

emiyo canım bazen sabah olduğunda hiç uyumamışım gibi geliyo biraz zor ama bana göre en iyisi böyle gece ben bir kere emziriyorum diğer kalktığında emziğini falan veriyourm ayağımda sallıyorum öyle gece bitiyoo

bız de altı aydan berı ayrı odadayız. ama basta ayırmak cok zor oldu. bence sız de daha fazla alısmadan ayırın. aklım hep odada tek kalıyo dıye ordaydı. vıcdan azabı bıle duydum. şimdi hasta falansa benımle yatıyo ancak. ama donerken falan ödüm kopuyo düser dıye. gece de ıkı kez emıyo. ama iyi boyle alıstık. hem odasını yatagını benımsıyor boylece.

X