bebişlerin odalarını ayırmayı düşünüyormusunuz??

demircool

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
4.244
22
kızlar artık nerdeyse yürümek üzereler yawrularımız
ben odasını ayırmayı düşünüyorum ama kış geldi malum
kızımı yanlız basına odasına koyup kendim odamda yatamam artık yaz girişinde ayırmayı düşünüyorum
kendi odasında tehlikesiz rahat rahat oyuncaklarıyla oynasın diye:emir_bebek:
sizler nasıl yapıcaksınız?

canım ben ayırdım,yaklaşık 2 aydır kendi odasında uyuyor utku, çok da rahat ettim doğrusu, çünkü ben her hareketine uyanıyordum, ama kış gelince ne yaparım bilemem.Anne kokusuna alışan bebeklerin ayrı odada uyumaları zor olur diye duymuştum ben ama.

ben 2ay önce ayırdım odaları çünkü kızım beşiğe sığmıyordu rahat gerine gerine uyumayı seviyo cadı..ama iyide oldu en azından babasının horlamasını duymuyo sessiz sakin odada uyuyo bence en iyisi ayrı odada yatmaları ilk zamanlar hiç rahat edememiştim sanki başka bi yere atmışım gibi hissediyodum aklım ordaydı şimdi ise gamze yatağından başka bi yerde uyumuyo...
ben ise saat başı uyandığı için ordayım zaten..

canım çok soğuk olmazsa kışında ayrı yatırırm büyük ihtimal. ben utku doğduğundan beri hiç sıcağa alıştırmadım zaten, oda sıcaklığı hep 22 dereceydi, sanırım bu yüzden sıcağı sevmiyor. uyku tulumu alıcam, zaman neyi gösterir bilemiyorum ama, şimdiki fikrim bu. bence sende en azından bi dene.

bu ayrı oda meselesi beni çok düşündürüyor benim evim sobalı
soba evin girişinde yatak odası sobaya yakın ısınıyor ayrı odamız var bitane
ama kış gelince tekli koltukları oyara atıp yerine sobayı kuruyoruz beşiğe
yer kalmaz ve soğuk olur mecburen yatak odamızda kalıcak kendi yatağında yatıyor
hiç yanıma almadım ama aynı odada kalmamız bebiş büyüdükçe nasıl olur bilmem
seneyede ayıramam büyük ihtimal en az 2 yaşına girince buda çok uzun bi zaman
ama mecburum yapıcak başka bişey yok malesef :KK43:((

valla yaz-kış ayrıyız...6. aydan ayırdık biz...benim evim serin oluyor...önceleri sadece onun odasının kaloriferini yakıcam...zaten kış gelince gece-gündüz yanar kalorifer...uyku tulumu da alıcam...ayrıca yatağına çarşaf yerine polar battaniye yaymayı düşünüyorum..o da bugün aklıma geldi...en azından o da biraz olsun sıcak tutar...

bizim ev güneş almıyordu sırf o yüzden evi değiştirdik güneş alan bir eve tasındık daha yeni
şimdi ona yapmayı düşündügüm o da gün de 4 saat minimum güneş alıyor onun faydası olur biraz zaten kalorifer acık olur gece gündüz bi de ufo koyarım cok ısınmazsa
bende cok istiyorum oda yapmayı ama emişiyoruz geceleri yanıma alıyorum bizim yatakta yatıyor bu hosuma gitmiyor alısıt nerdeyse
bundan vazgeçirmek için de ayırmak istiyorum

sonuçta yazın sıcak oluyo terliyo kışın soğuk oluyo üşüyo yanş aynı hesap...
bence yerin varsa ayır odasını canım..gamze ilk 2 gğn falan huysuzluk yaptı ama şimdi uyutup başka yere yatırsam uyanoıyo illa yatağını istiyo..
bence ayırın kızlar bebişlerde odalarını bilsin..

kızlar ben geçen haffy-ta sonu oğluma genç odası baktım fiyatlar pahalı en uygun 950 ye bulduk herşey birinci sını ama aklıma bişey takıldı. bunlar bazalı yataklarda yatamaz daha oda da küşük beşik zor sığar nasıl yapsam da ayırsam ben ufaklığı. yardımxcı olan varmııı

selmacım bende 4. ayından beri arda yı ayrı yatırıyorum baştan banada garip geldi ayrı odada yatırmak ama çok güzel onunda odası var artık çok seviniyo odasına girince ilk ay zor oldu sürekli uyandı ama alıştı artık yinede uyanıyo ama olsun o kadar sabah babası işe gidince yanıma alıyorum emziriyorum sonra brilikte yatıyoruz zaten gece emzirmiyorum uyanınca emziğini verioyrum ağzına ayır canım sonra zorluk çekersin kışın onun odası kuzeyde kalıyo petek te küçük ama yatmadan önce biraz ufoyu yakmaya düşünüyorum zaten çok sıcağa alışmadı bide uyku tulumu aldım mı bu iş tamamdır

kızlar ben geçen haffy-ta sonu oğluma genç odası baktım fiyatlar pahalı en uygun 950 ye bulduk herşey birinci sını ama aklıma bişey takıldı. bunlar bazalı yataklarda yatamaz daha oda da küşük beşik zor sığar nasıl yapsam da ayırsam ben ufaklığı. yardımxcı olan varmııı

canım daha yatamazlar büyük yatakta ama bizim karyola büyüyen beşiklerden büyüdümü yanındaki çekmecelerle beşiği çıkartıyolar büyük yatak oluyo ayrı dolabı ve şifonyeride var genç odası için erken bebek odalarına bak derim

selimecim ben de kızıma büyüyen beşik aldım dün belis marka papatya modeli 80e 180 ilerde açılıp baya büyük yatak oluyor 7-8 yaşına kadar idare eder yani canım belisin sitesine gir online satış yerini tıkla orada eda bebek odası var hem sunta olanı hem de mdf olanı sunta 600 küsurdu mdf olanı da 7 küsurdu bir bak istersen

kızlar ayırmaktan vazgeçmek zorunda kaldım malesef kocam izin vermedi
el kadar cocugu nasıl ayrı yatırıcaksın kışın dedi :KK43:

iii yapmışsın canım valla ben odamda bile bazen gidip bakıyom başka odada sabaha kadar uymazdım heralde kış geçsin yaza allah kerim

cnm bencede evin müsayitse ayir
bizde 4. ayda ayirmistik abisiyle ayni odayi paylasiyor rahat ediyorum ben
büyük ogum bizime yatmisti ayni yatakta inan kendi yatagini hic kuanmadi cok zorlanmistik
1 bucuk yasinda odasinda yatmaya basladi ama simdi bile inan bizimle yatiyor 4 yasina geldiiiiiii kendi yatagina koyuyoruz gece kalki bize geri geliyor sütten agzim yandi yogurdu üfleyerek yiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
selimecim ben de kızıma büyüyen beşik aldım dün belis marka papatya modeli 80e 180 ilerde açılıp baya büyük yatak oluyor 7-8 yaşına kadar idare eder yani canım belisin sitesine gir online satış yerini tıkla orada eda bebek odası var hem sunta olanı hem de mdf olanı sunta 600 küsurdu mdf olanı da 7 küsurdu bir bak istersen

ne bileyim bende almışken genç odası alayımda ileride de kullanır dedim dur.. bi bakayım dediğin yere

ne bileyim bende almışken genç odası alayımda ileride de kullanır dedim dur.. bi bakayım dediğin yere

X