• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebislerin kafa sekilleri

ne yapayım canım işte taktım biraz kafama .:sinifsinif:
Peki 6.aydan sonra düzelmez miymiş ?
Eskiler nasıl yapıyorlarmış.Bu kadar titizlenmiyorlardı eminim .

ne yapayım canım işte taktım biraz kafama .:sinifsinif:
Peki 6.aydan sonra düzelmez miymiş ?
Eskiler nasıl yapıyorlarmış.Bu kadar titizlenmiyorlardı eminim .

valla bende tam bilmiyorum canm ama bebeklerinde kemikleri sertlşiyo ya belki ondan olabilirr
aslında fazlada soruun etmicnnn senn ilk mii allah bagışlsnn

ya arkadaşlar bende bebişimin kafa yapısından dertliyim.zaten çok küçük doğdu.2600.sezeryan doğum oldu.normalde hep normal doğumda kafa sivri olur derler ama....kızım 4gün sonra 5aylık olcak.kafa yukarı doğru sivri...görüntü hiç hoş değil.bide kız olunca babasıyla baya problem yaptık....ilk doğduğunda kıyamıyodum minicikti nasıl yatmak istediyse öyle yatırdım.şimdide zaten kendisi nereye dönerse .ama genelde sırt üstü yatıyo.2ay doğduğunda yastık kullanmadım.şimdide küçük yastık kullanıyorum...kafa yapısı sizce değişirmi.bu saatten sonra yapabileceğim birşey olurmuki.....dua ediyom kafası yuvarlak olsun diye ama görcez artık.ne benim ailemde ne eşimin ailesinde öyle bir kafa yapısı yok....nasıl böyle oldu anlamadım....

3.5 aylık bir kızım var hep sol tarafına yan yatıyor düzeltemiyorum kafasında şekil bozukluğu oluştu yüzü küçük kafası sivri oldu çok değişik bişey ya nasıl düzelir acaba doktora soran varsa paylaşsın bizimleee

Back