hep soylerlerya eskı bayramlar dıye cocukken bayramlarda cok eglenırdım yenı kıyafetlerımı basucuma koyardım defalarca denerdım.sımdı kızıma aynı duyguları bende yasatmak ıstıyorum her bayramda onu mutlu etmek ona bayramı hıssettırmek ıstıyorum daha kucuk gercı anlayamaz belkı ama resımler var artık gosterırız buyuyunce.sız ne dusunuyorsunuz bebıslere cıcıler aldınız mı?
bende oğluma allah nasip ederse yarın alacam bayramlığını.nedendir bilmem ama şimdiden sanki kendime alacakmışım gibi heyacanlığım. oğlumla ilk bayramımız daha nice bayramlara inşallah.
ben hıcbır sey almadım.cok cabuk buyuyorlar evde bır suru kıyafet var hedıye ne gerek var.bana fuzulı gelıyor belkı bır daha gıydırmeden kucuk kalacaklar.
yaaa bende aldım ,kızıma cici bir elbiseşutarafagitti ben çocukken annem bana bayramlık alırdı, onu defalarce giyer çıkarırdımsırnaşık şeyannem kızardı kızım lütfen sabret derdi, ama ben ağlardım anne banane giyip gezeceğim ben bunlarla diye,hihoyyyt ne alemim, şimdide bebişime giydirip gezdiresim geliyor ama bakın denedim birde resmini çektim... nede olsa ilk bayramlığıkaydirigubbakcemile5
büyük kızım 8 yaşında her bayram bayramlık almışımdır şimdi küçüğümede aynen devam hatta haftasonu iki prensesimede bayramlıklarını aldım.Allah yavrularımıza güzel bayramlar görmelerini nasip etsin...sağlık mutluluk versin...
kızlar aldığınız cicilerin resimlerini koyun da bakalım biz de cts hem doktor kontrolüne hem alışverişe gidicez. güzel bişey bulabilirsem alıcam kuşuma resmini çeker de koyarım