• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebişlerin hatıra defterine bir anı da siz yazarmısınız.?

benın dotorum 1yastan once vıtamın veremem demıştı..ben daha once tavsıye ıstemıştım ve kızım 11 aylıktı.o yuzden bısey demedi ama şimdi kız 20 aylık ve balıkyagı şurubu kullanıyorum

canım bende düşnyorum balik yağini çünku oğluma vermiştim
ya oğlum maşallh yiyodu bu hiç yemyo dünde göysümü nerdeyse emerken koparyodu dişleri çok izdrap veryo
canım benimkide şimdiden vallah bi yapştryo görmen lazim
ayshe sen istanbulun neresinde otryosun ben umranye

bende fatıhte cnm.ya ben anadolu yakasını çok sevıyorum ya.uskudarda kuzenım oturuyo.arada ona gıder gelırım.cok sevıyorum evının yerı çok guzel.sen fatıhe gelmezmısın hiç kızsüprizzzzz

çocukların üstüne fazla düşmeyin bu yeme konusunda..ben neler çektim burada zaman zaman anlatıcm sizlere..benim kızım da yemeği sevmeyenlerdendi mesela meyveli yoğurt yapardım ama iki kase bilirdimki tekini mutlaka kusacak çünkü isteyerk yemiyordu..tv açık elimde kumanda reklam arıyordum ya da çizgi film o zaman ağzı hep açık oluyordu kolay yediriyordum...bak şimdi düşününce aradan 11 yıl geçmiş valla nasıl geçmiş birde bana sorun...

bızde sadece reklamla veya baby tv ıle yemek yıyoruz ama ben 2 kase yoğurt falan yedırmeye calışmıyorum cnm 1 tane yese o da yeter bana çırpı gıbı hıç bişey yemıyo

s6008314kv0.jpg

bızde sadece reklamla veya baby tv ıle yemek yıyoruz ama ben 2 kase yoğurt falan yedırmeye calışmıyorum cnm 1 tane yese o da yeter bana çırpı gıbı hıç bişey yemıyo

hayır hayır iki kaseyide yedirmiyordum canım birini hep yedikten sonra çıkardığı için öbürü yedekteydi...bizim zamanımızda baby tv ler yoktu reklamı beklerdik yada makyaj malzemelerimden çıkarırdım kızım beni boyarken ben yemeğini yedirirdim..ah ah neler

tşk edrim canım amin hepimizin bebeklerini Allah bağışlasın:nazar: senin çocuğun ne kadarlık kız mı erkekmi?

benim kızım var canım..11 yaşında şimdi.bizler büyüttük ama nasıl.....sağlıkları yerinde olsun da zaman su gibi akıyor daha dün gibi bebekliği...

slm songül aysegul nasılsınız.ben kızımı öğle uykusuna yatırdım ancak acabıldım bılgısayarı.uyanıkken bana actırmıyo cadı

Back