• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebişlerin hatıra defterine bir anı da siz yazarmısınız.?

allah bagıslasın cnm maşallah.bende 2,5 yıllık ewliyim.20 aylık kızım var.22 yasındayım.bu konuyu galıba sız acmışsınız.çok guzel.ama bızım konumuzda guzeldı ya.idare ediverin alışana kadar bırden tuhafımıza geldı.sürçü lisan edersek affolaa.s. :teytey: :dance: :sm_cool:

anıyorum sizi..ama kk nın kuralı işte içerik aynıysa hemen kapanır...kızınızı allah bağışlasın..çocuk büyütmek o kadar zor bir sanat ve sabır işi ki dünyada böyle bir iş daha yok..kızımı büyütmek için işimden istifa etmiştim.3 yaşına kadar hep yanındaydım.yanı kızımla anılarımız bir hayli fazla onun için açmıştım bu konuyu paylaşmak için...tabiki tecrübeleimizi de paylaşmak için...

oncelikle bizde bilmyoruz neden silindğini
fakat bazi arkadaşlar israrla o topğin silinmesini istemiş

CANIM MSJ İÇİN SAĞOLL AMA BEN SANA GÖNDEREMİYOM Kİ MESAJ ÖZELDEN........:çok üzgünüm:

EVET BİRAZ ZOR HAMİLE KALDIM AMA OLSUN ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ ALLAHIM YAŞATTI BU DUYGUYU İNŞALLAH BENİM KIZIM DOĞUNCA YAPTIGI YARAMAZLIKLARI SİZLE PAYLAŞIRIM

YENİ TOPİNZ HAYIRLI OLSUNN TATLI HOŞ SOHBETLER EDİN.. ÖPTÜMM SİZLER.....a.s.

merhaba nasılsınız hanımlar.şimdi yenden başlayalım bakalım hadi hayırlısı
inş burayada alışırım.
Ben 10 yıllık evliyim iki kızım var.biri 8 biri 3 yaşında.:nazar:
bazen beni deli ediyolar ama ben onlarııı çoooookkk seviyorum.:1hug:

kızlar ben çıkıyorum.kızımın bugün 23 nisan provaları var oraya gitcem.
inş akşama görüşürüz.
bu arada ayse sen buraya baya alışmışsın:teytey:

alışmaya mecburum cnm ne yapalım ne gelır elden topiğimiz gitti.bende kardesımın ana okuluna gıdıcem orada doğum gunu var bugün.bu arada demeyı unuttum benım 5 yasında kardesım var kızımın küçük bi dayısı var yani :::::::

ama çok hoş ya..kardeşin ve kızın hangisini idare edeceksin ya da hangisine şöyle davran diyeceksin..allah kolaylık versin...

eveeet arkadaşlar nasıl büyütüyorsunuz çocuklarınızı,zorlanıyormusunuz,akrabalarınızdan yardım alıyormusunuz..buyrun paylaşalım belki bu konuda birbirimize akılda vermiş oluruz..

gunaydin4ps0cr8.gif

betül cüm gülcüm hayırlı cumalar hepinize nasılsınız ben bugün bıraz gec kalktım.dunden cok yorgundum.sız napıyosunuz bebışler nasıl

sağol aysecim iyiim sen nasılsın kuzun nasıl
benim kızlar şimdi uyandılar.günlük maraton başlıyo yine
aman hasta olmasınlarda koşturalım.

oyle doğru dıyosun benımkıde bırazdan kalkar.dun rezıl ettı benı ya.kardesımın anakulunda doğumgunu vardı oraya gıttık.orada kaşla göz arasında çocugun bırnı dövdü.çocuk benımkı küçük diye sesini çıkarmadı ama çok ağladı.vallahı öğretmenden utandım
ben bu kızla ne yapıcam ya çok cadı bu kız:)

canım çok şükür biz iyiyiz sen nasilsin
ayshe cim sen kızınz vitamin veryomusun ben vermyorum sadece devit kulandim o da 1 yaşa kadarmiş ya bu cadı hiç bişey yemyo elinin tersiye kaşiği ityo cadı ne yapacam bilmyomtatlicadiarzu

vitaminleri zaten 1 yaşa kadar kullanın diyorlar..yemek problemimi var???

canım çok şükür biz iyiyiz sen nasilsin
ayshe cim sen kızınz vitamin veryomusun ben vermyorum sadece devit kulandim o da 1 yaşa kadarmiş ya bu cadı hiç bişey yemyo elinin tersiye kaşiği ityo cadı ne yapacam bilmyomtatlicadiarzu

ah gülcüm bu yemeyen çocuk çok fena ya.yıyen çocuğa bakmak çok kolaydır yemeyen çocuk daha zor oluyo.şimdi bende devıt kullandım uzun zamandır kullanmıyorum ama 1 haftadır balıkyağı şurubu vermeye basladım bence daha etkısını gostermedı.çünkü hala yemek saatlerimiz işkence olarak geçiyor.tadı falan cok guzel yurtdısında lezzet ödülü almış bı şurup(carlson fish oil)valla devam edıyoruz gunde 1 kere ac karnına verıyorum.sende bı dene ıstersen:dance:

Back