• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebişlerin hatıra defterine bir anı da siz yazarmısınız.?

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.733
40
208
53
Diğer
aslında onlarla geçirdiğimiz her gün muhteşem ama bir anımı anlatmak istiyorum.kızım henüz 1,5 yaşındaydı.bir sabah uyandığımda gözlerimi açtım ve hemen geri kapattım allahım ne olur rüya olsun dedim kendi kendime.ama gözlerimi tekrar açtığımda rüya değil gerçek olduğunu anladığım an hemen kalktım.ayak ucumda duran kızımın gözleri kaşları kıpkırmızıydı.önce korktum sonra baktığımda benim biriciğim ojeyle gözlerini,kaşlarını boyamış.boya olduğuna çok sevindim ama çok korkmuştum.hemen asetonla ben sildim peşinden eşim ılık suyla sildi.daha neler neler .sizlerinde paylaşmak istediğiniz anılarınız varsa buyrun lütfennn.

bende ikizlerimle olan bir anımı anlatayım.1,5 yaşında iken yemeğimi yapmış salonda onlarla oynuyordum.bir ara mutfağa kadar gittiler.geri geldiklerinde ellerinde yaptığım yemek yağları süzüle süzüle geliorlardı...yemekte karnıyarıktı.....

Onların anıları o kadar çok ki ..Yaptıkları yaramazlıklar,bebekçe ,çocukça zekâları..Her an değişen,büyüyen bedenlerini seyretmek ne güzeldir..
Ojeleri,parfümleri ,yemekleri dökmeleri ..Yeni giydirip üstlerini anında kirletmeleri ...Tay tay dururken düşmeleri,ilk dişlerinin çıkması..Daha neler neler ...Bana neleri hatırlattın songül..Sağol canım

alışana kadar bıraz bızım için zor olucak.neyse hadı tanışalım kım kımdır kaç yıllık ewlısınız kac çocuğunuz var.hadı canlanalım bıraz:teytey: :sm_cool: laelaelaelaelae

cnm betullede konuştuk acaba guzel bı baslık bulsakta kendımıze topikmi açsak dıye.sen ne dersın yoksada burda devam ederız.olsun be gülüm ne yapalım alışmak zor olucak ama burda devam ederiz bizde.sen ne dıyosun bu konda

arkadaşlar başlığınız farklı olabilir ama içerik aynı olduğu sürece nerede açarsanız açın kapanır...

Slmm Bişey Soracaktimm Diğer Konu Başliginiz Neydii Arkadaşlar Ve Neden Değişti ???

kız annelerı buyrun sızde buraya idi tpiğimizin adı.kapanma nedenide bu ıkı baslık birbirine benziyomuş muşmuşmuş konular.o yuzden kapamışlar cnm bu arada merhaba nasılsınız:dance:

Allah Neden Ki Acebaa Gerçii önceki Topik Neydi Bilmiyom Ama üzüldümm....
özelimden Yollarmisinzz Yaa Kapanan Topiği

tama cnm neyse boşverın bız bıze takılalım bız .ne yapalım kısmet.... bızde burda yazışırız arkadaslar ...hepimiz bebek sahibimiyiz arkadaslar....

tekrar günaydın arkadaşım..ben 14 yıllık evliyim ve bir tane kızım var...Şeniz

allah bagıslasın cnm maşallah.bende 2,5 yıllık ewliyim.20 aylık kızım var.22 yasındayım.bu konuyu galıba sız acmışsınız.çok guzel.ama bızım konumuzda guzeldı ya.idare ediverin alışana kadar bırden tuhafımıza geldı.sürçü lisan edersek affolaa.s. :teytey: :dance: :sm_cool:

Back