• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebişlerin Giyimi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

eness

Avoncu
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
263
10
96
Kocaeli
bazıları bebekleri sıcaga alıştırmamak adına az giydirir kimisi üst üste giydirir bir de battaniyeyle sarmalar.siz nasıl giydiriyorsunuz bebişleri:emir_bebek:

Son düzenleme:
valla bnm bebiş çok terliyor ben kendi vücut ısıma uygun giydiriyorum ben üşüyorsam onuda giydiriyorum ben terlediysem oda soyunuyor hemencik dışardada bebek arabasındaysa ceketini giydirmiyorum ama üzerine ince bir battaniye örtüyorum ama kucağımdaysa ceketini giydiriyorum bu defa battaniyeyi örtmüyorum eğer rüzgar varsa şapka takıyorum yoksa takmıyorum....

içine çıtçıtlı badi,üzerine uzun kollu.evde bunların üzerine yelek.dışarıda bunların üzerine uzun kollu eşofman üstü.üç ince kat giydirmek daha iyi diye biliyorum.

evde çift pijama biri ince üstüne çıtçıtlı badi üzerine uzun kollu ve yelek
dışarıda külotlu çorap üzerine pantolon üstünede yine aynı fakat yelek yerine
yine uzun kollu kapşonlu bir üst ben dışarda şapka takıyorum genelde rüzgarlı
ayaklarında çift çorap yürüteçe biniyor çünki yerler soğuk dışarı çıkmışsam
yanımda muhakkak battaniye bulunur bebekarabasında uyursa üstü nasıl olursa olsun
örterim vücut haraketsiz kalınca üşür şimdilik böyleyiz havalar iyice soğuyunca çtçtlı badilerin uzun kollularını kullanıcaz

ben kısa kollu çıtçıtlı badi yada atlet-kilot genelde çıtçıtlı badi sırtı açılmasın diye
evde eşofman takımlarını giydiriyorum içine uzun kollu badi
kilotlu çorap çok soğuk olduğu zaman giydirdim
dışarı çıktığımızdada üzerine ceketini alıyorum okadar

benim kızım büyüdüğü için battaniye kullanmıyorum ama geçen yıl bu havalarda incede olsa battaniyesiz dışarı çıkmazdım

Back