bebıslerın corbalarına kıyma katıyor musunuz

gulce2008

zeynep
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
895
4
296
İstanbul
kızlar kızım hıc yemek yemıyordu huysuzdu bugun hastaneye goturduk kendı drumuz yoktu nobetcı dr vardı sebze corbasına kıyma katıyormusun dedı yok dedım5- 6 aydan ıtıbaren 3 kere cekılmıs bır corba kasıgı kıyma katmalısın ıhtıyacı var artık dedı kıymalı corba yapan varmı nasıl yapacagım ya benımkı zaten yemıyor sehrıyeyle denemeyı dusunuyorum.bu arada bu ıstahsızlık huzursuzluk dıstenmıs jel verdı dr kullanacagız bakalım.

ben rahatlıkla yediriyorum.sebzelerle beraber kıymayı düdüklüde haşlıyorum.sonra blendırdan geçiriyorum.püre gibi oluyor zaten...sevdiği bi tatla yedirirsen daha rahat edersin..

bizim doktorumuz 6 aylıkken başlattı ,ama benım kızım kıyma sevmiyor
ben eti haslıyorum lif lif oluyor , o sekılde yıyıyor

bende kızım 7 aylık olunca başladım ete..yemeklerine ara ara katıyorum kıyma..haftada 2 günde tavuk veriyorum..sadece haşlıyorum...

peki kıymayı nasıl saklamalıyız sizce arkadaşlar,hergün taze olarak vermek nerdeyse imkansız,dondurucudan çıkarıp vermekte biraz tedirgin ediyor,ne yapmak lazım sizce?

peki kıymayı nasıl saklamalıyız sizce arkadaşlar,hergün taze olarak vermek nerdeyse imkansız,dondurucudan çıkarıp vermekte biraz tedirgin ediyor,ne yapmak lazım sizce?

benımde cok aklıma takıldı gunluk kıyma alalım desek ımkansız hakıkaten derın dondurucuda donmus kıymayı vermek hıcte ıcıne sınmıyor ınsanın ama haftalık olabılır belkı tek tek posetlere koyarız gunluk olarak zaten buzu cozulmedıkce sorun olmaz sanırım

ben buzluga koymuyorum sağlıklı olmuyor ,2 gunde bır alıp pisiriyorum ve 2 gun yedırıyorum

ben buzluga koymuyorum sağlıklı olmuyor ,2 gunde bır alıp pisiriyorum ve 2 gun yedırıyorum

nasıl yani canım ya,pişirmek derken nasıl pişiriyorsun,kavurup yemeklerinin içine bir kaşık atmak mı kastın acaba?eğer buysa anlattığın çok mantıklı,haftada da olur kavurup,saklama kabına koyarız,sonra da birer kaşık çorbalara ekleriz..ama kavurmayı saklayan tuzudur,tuzsuz dayanır mı bilemiyorumCADIARZU ama iki günde bir nası alcan ki eti,250 gr filan mı?kilo kilo alsan dondurucuda yer kalmaz a.s naptığını anlat bakalım?bizler de yaparız belki...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…