kızlar bugün benim 12. haftam doldu ve ense ölçümü için doktora gittim.doktor cinsiyeti içinde baktı baktı bi çıkıntı var aslında erkek olabilir dedi ama emin olamadı seni yanıltmayayım bir ay sonra gel o zaman kesin belli olur dedi.açıkcası benimde pek ümidim yoktu zaten.bebeğimin ölçümleri iyi çıktıya bu bana yeter.cinsiyeti için biraz daha beklememiz gerekecek.
kızlar bugün benim 12. haftam doldu ve ense ölçümü için doktora gittim.doktor cinsiyeti içinde baktı baktı bi çıkıntı var aslında erkek olabilir dedi ama emin olamadı seni yanıltmayayım bir ay sonra gel o zaman kesin belli olur dedi.açıkcası benimde pek ümidim yoktu zaten.bebeğimin ölçümleri iyi çıktıya bu bana yeter.cinsiyeti için biraz daha beklememiz gerekecek.
ben daha hamile olduğumu bile kimseye söylemedim :) bugünden sonra artık yavaş yavaş söylicez.aslında bana kalsa cinsiyetini öğrenip öyle söyleyelim diyorum ama eşimi zor zapdettim zaten :)
ne demek canım herzaman sayfa kaydırmalarını bekliyorum:icecream:
nasıl söylemedinmi hala inanamıyorum ben icimde tutamadım ogün herkez duydunasıl sabrettin vallahi pes ailenedemi söylemedin:1shok:
ben bu cumartesi sonuçları öğrenmeye gideceğim o zaman da soracağım doktora çok merak ediyorum benim uyuz bir görümcem var sürekli senin kızın olacak diyip duruyor sinirlerimi bozuyor ikide birde kız halaya benzermiş falan diyor bana benzesin diyor deli olucam yani kız isityorudum ben biz 3 kızız ama şimdi sırf şunu şişirmek için erkek olsun diyorum hatırlısı bakalım inşallah söyler doktor 1 ay sonra gel derse çatlarım merakımdan ortalık yerimden((
yok canım valla daha annem bile bilmiyor.sürekli soruyo herkes bende şimdilik bişey yok diyordum.benim ilk gebeliğim 9 haftalikken mecburi sonlandı.o yüzden şimdi temkinli davranmak istedim.12 haftam dolsun öyle söylerim diyordum inşallah bugün söylicez herkese.
ayy ben çok isterim keşke kızım olsada halalarına benzese hepsi sarışın renkli gözlü :) ben esmerim bana benzerse kara kız olur :)
yok canım valla daha annem bile bilmiyor.sürekli soruyo herkes bende şimdilik bişey yok diyordum.benim ilk gebeliğim 9 haftalikken mecburi sonlandı.o yüzden şimdi temkinli davranmak istedim.12 haftam dolsun öyle söylerim diyordum inşallah bugün söylicez herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?