Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bebişlerinize kaç günde banyo yaptırıyosunuz ben her gün yaptırıyorum gelişiminede yardımcı olurmuş diye duymuştum kendi başınıza mı yardım alıyomusunuz ben kendim yıkıyorum her gün
ben gün aşırı yıkıyorum annemle malesef durmuyor bidakka çünki tek başıma da yıkadım bikaç sefer ama banyo daha uzun sürüyor eli ayağı buz oluyor bu sefer annemle hemen yıkıyoruz
desteksiz oturmaya başlasa tek başımada rahat yıkacamda henüz oturamıyor
ben gün aşırı yıkıyorum annemle malesef durmuyor bidakka çünki tek başıma da yıkadım bikaç sefer ama banyo daha uzun sürüyor eli ayağı buz oluyor bu sefer annemle hemen yıkıyoruz
desteksiz oturmaya başlasa tek başımada rahat yıkacamda henüz oturamıyor
cnm ben 40dan sonra hep kendim yıkadım fileler kolaylık bence bebek sonuçta hemen yıkayıp çıkartıyom sıcaklarda iyidi soğuklarda ne yapcaz bakalımbenneyaptımkibenneyaptımki
benimki 70 günlük. kendi başıma hiç yıkamadım. elim ayağıma dolaşıyor, panik oluyorum.Annemle yada eşimle yıkıyoruz. Artık filede değil de, kendim yıkanırken kucağımda yıkıyorum.çok eğlenceli oluyor. Amaçıkınca üşüyecek diye korkuyorum.hemen banyoda giydiriyorum. Kaloriferler yansa rahat edicem.Aslında suyu çok seviyor ama hergün yıkayamıyorum malesef
benimki 70 günlük. kendi başıma hiç yıkamadım. elim ayağıma dolaşıyor, panik oluyorum.Annemle yada eşimle yıkıyoruz. Artık filede değil de, kendim yıkanırken kucağımda yıkıyorum.çok eğlenceli oluyor. Amaçıkınca üşüyecek diye korkuyorum.hemen banyoda giydiriyorum. Kaloriferler yansa rahat edicem.Aslında suyu çok seviyor ama hergün yıkayamıyorum malesef
evet ya kış geliyo artık soğukta hasta olcak diye korkarım herhalde bende korkuyodumda mecbur kalınca yıkanıyo eşim olmuyo görevi nedeniyle annemlerde aynı ilde değiliz alışıyo insan
bende tek başıma her gün yıkardım.eşimlede keyfine yıkardık.
ama artık sularda havada soğudu o yüzden haftada iki kere yıkamayı düşünüyorumki bayramdan beri hastalığından dolayı hiç yıkamadım.
doğudan beri hemen hemen her akşam yıkadık
önceleri annemlen birlikte yıkıyorduk şimdi eşimlen
tek başıma hiç yıkamadım cesaretde edemem uzun zaman herhalde
banyo yapmasını hiç sevmiyordu kızım yavaş yavaş alışıyor
ama artık havalar soğuyor bizde hergün yıkamasakmı diyoruz
3 günde bire indir diyor kayinvaldem
galiba öyle yapicam ev sicacık ama yinede korkuyorum
cnm mecbur kalınınca yıkanıyo ben ilk önce sırt üst yatırıyom su döküp sabunluyom her tarafını sonra durulayıp döndürüyorum sonra gene aynı işemi yüzkoyunken yapıyorum somra kafasını yıkıyorum su döküyorum sonra tek elle kucağıma alıyom tek ellede su döküyom son kes sonra çıkartıyorum her gün aynı işlemm :)):sm_cool: