How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Beslenmesi Bebişlerin banyo suyu nasıl olmalı ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kızlar bebişlerin azda olsa mikrobada ihtiyacı yokmu bilmiyorumkismile
Herşeyin çok çok iyisini alıştırmamk lazım bence,her konuda..Çok şükür şuan herkesn durumları elveriyo bi çok şeye..ama Allah esirgesin bigün yapamıcak duruma düşsek..o zmn napcaz bilmiyorumkismile Nacizane benim fikrim..
ılk günden beri kendi banyo yapdığım su,yani çeşme suyuyla yıkıyorum..

normal musluktan akan suyla yıkıyorum ben de o kadar mikroplu olduğunu düşünmüyorum sonuçta o suyu içen insanlar da var.

valla uzunca bir süre 1 damacana erikli ile yıkadık, kettle de kaynattım onu da.Ama şimdi bütçe de delik oluşunca izsudan alıyoz onu kaynatıyoruz 2 haftadır

ilk bebeğimi hazır içme suyunu kaynatıp yıkadım...
ikinci bebeğimi normal musluk suyunu kaynatıp yıkadım..

rabbim tüm çocuklarımıza sağlık versin ama fazla pimpirikli olmaya gerek yok.şimdi kızımı da normal musluk suyuyla yıkıyorum bişey olmaz Allah ın izniyle korkmayın.

Son düzenleme:
valla bence dr falan demedi ama benim normal biz neyle yıkanıyosak dorayıda onla yıkıyorum :nazar: herhangi bişi olmadı şimdiye kadar bence mikrobada ihtiyacı var vücudunun ama bu benim naizane fikrim .... :kedi:

bebeklerinizi her zaman fanusun icinde tutamazsiniz ki? beyazz in dedigi gibi onlarin da vucuduna mikrop girmeli ki vucut tanisin mikrobu.savasmayi ogrensin.ilk banyosundan itibaren musluk suyuyla yikiyoruz.hic bi sorunla da karsilasmadik

bende amaan nolcak diyordum demeyin anneler nolcak demeyin amipe yakalandı bu yüzden oğlum çeşme sularında mikrop olabiliyomuş çocukların bu mikroba hiç ihtiyacı yok çünkü geçmesi çok zor hala uğraşıyoruz inşallah geçer geçmeyip müzminleşmesin diye dua ediyorum bebeğim kaka yapmaktan karın ağrısından uyku uyuyamıyo sakınan göze çöp batar demeyin buna hakikaten dikkat etmek lazımmış bende kötü bir tecrübeyle anladım

bende amaan nolcak diyordum demeyin anneler nolcak demeyin amipe yakalandı bu yüzden oğlum çeşme sularında mikrop olabiliyomuş çocukların bu mikroba hiç ihtiyacı yok çünkü geçmesi çok zor hala uğraşıyoruz inşallah geçer geçmeyip müzminleşmesin diye dua ediyorum bebeğim kaka yapmaktan karın ağrısından uyku uyuyamıyo sakınan göze çöp batar demeyin buna hakikaten dikkat etmek lazımmış bende kötü bir tecrübeyle anladım

ben de kocaelinde oturuyorum yeni mi yakalandı takvimde 7 aylık görünüyor,çok geçmiş olsun.

çok sağol evet 7 aylık 15 gün önce kulak iltihabı oldu o ara ishal oldu iltihap yapıyo diye ishal için bişeyler kullandık baktık kulak düzeldi ishal daha beter oldu anlaşıldı ki amip olmuş hala bitmedi ben bittim o bitmedi

valla bende dogdugundan beridir musluk suyu kullaniyorum..allaha şükür kızım 14 ayına girecek hiçde bişey olmadi..eskiden biz içme suyuylamı yıkanıyormuşuz canim..nekadar dikkat edersen okadar hasta olur..normali neyse onu yapın derim

ben musluk suyunu kaynatıp ılıştırıyorum ama mikrobu düşünerek yapmamıştım bunu:)sonuçta ılıştırmak için kullandığım su kaynamamış musluk suyu yani kaynatıyorum diyenlerle kaynatmıyorum diyenler arasında ne fark var anlamadım :):)bana öle daha kolay geliyor o yüzden öle yapıyorum açıkcası..Allah korsun hepsini..

Back