How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Beslenmesi Bebişlerin banyo suyu nasıl olmalı ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

serzan

saracan
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2008
347
2
96
İstanbul
İlk gittiğimiz doktor bize musluk suyunu kaynatıp yıkayın demişti .Mikrop yaygın diye .Şimdiki doktorumuza sormayı unutum sizler musluk suyuylamı yoksa içme suyuylamı yıkıyorsunuz bebişlerinizi.Ben hala musluk suyunu kaynatıp yıkıyorum..........:uhm:

ben de normal musluk suyunu kettle de kaynatıp yıkıorum ama hiç düşünmemiştim mikrop falan bilmiyorumkismile

ben bi kaç ay dikkat ettim ama sonra bıraktım kaynatmayı.çünkü çok zor oluyodu.yaz mevsimi olunca her gün banyo yapıyodu haliyle.ama allaha çok şükür bişey olmadı.ama kuzenimin kızı amip olmuştu doktor banyo suyundan demiş.bilemiyorum kaynatmak mı lazım?

valla bana doktorum bişey demedi normal benim yıkandığım gibi o suyu kovasına koyup yıkıyorum bi sorunda olmadı bu güne kadar.

benim dr. o zaman ögle önermisti kiz bebek diye. Bide kiz bebekleri suyun icine oturmicaksin ilk zamanlarda sadece dökme banyo

içme suyu kullanıyorum. doktorun biri ''sakın çeşme suyu kullanma'' dedi diğeri ''kullan mikroba alışsın'' dedi. ben cesaret edemedim..

bende çeşme suyunu kovasına doldurup onla yıkıyorum, kaynatmayı ilk kez duydum bende...

selinacım ben küvetini dolduruyorum suyla köpürtüp onla önce vücudunu yıkayorum ve yatıyo suyun içinde kız bebeklerinde ne gibi bi sakınca varmış suyun içinde oturtmanın?

ya ben doktora sormuştum kaynatmalımıyım die çünkü bebeklerin çok hassas olup banyo suyundan bile mikrop kaptığını duymuştum o yüzden sordum. doktorum gerek olmadığını söyledi sakınan göze çöp batar eyer hastaysa idrar yollarınddan biz ozaman kaynamış suyla yıkayın diyoruz dedi senin bebeğinde bişey yok gerek yok demişti. bencede okadar sakınmamalıyız diye düşünyorum.bi rahatsızlığı olmaddığı sürece bende musluk suyuyla yıkamaya devam edicem. suya oturtmuyorum bende duymuşltum onu kız bebeklerin idrar yolları iltaplanmaya çok müsait olurmuş suya oturttumu drek mikrobu alırmış o yüzden bende dökerek yıkıyorum küvet filesine koyuyorum yıkıyorum

kettle ile kaynatıp yıkıyorum ama suyu ılıklaştırmak için çeşmeden kullanıyorum bencede sakınan göze çöp batar biraz mikroba da alışmalılar

aynen katılıorum kızlarr sakınan göze çöp batarrr...ben böle bişei ilk duydumm..

aynen katılıorum kızlarr sakınan göze çöp batarrr...ben böle bişei ilk duydumm..

yok hayatım varda allah korusun bi rahatsızlığı olursa doktor söylüyo zaten mesela idrar yolu iltaplanması gibi ozaman temiz kaynatılmış suyla yıkayın diyo normalde yıkamaya gerek yani aynen

her doktor farklı söyliyor bana böyle söylendigi icin ben böyle yapıyorum. serincimde dedigi gibi oturtugun zaman mikrop kapabilir ondan sadece dökme banyo. banyo küpügüde ögle fazla kullanmak gerekmiyor biracik damlatsan suyuna yeterli.

bide yüzünü yıkarken suyu yallamaya basliyor benimki o zamanda icim rahat oluyor.

Son düzenleme:
ben filenin üzerine yatırıyorum kuzumu çeşme suyu ile yıkıyorum kaynatmıyorum su filan ay öyle çok zor olur.

hiç bişey olmaz allah aşkına bu kadarda işeknce çekılmez yawww sakınmayın bu kadar rabbıme emanet hepsi ne uğraşıyorsunuz ya..ben normal suyla yıkıyorum musluktan gelen sıcak suyla

ben de ilk 2 ay çeşme suyunu kaynatıp yıkadım. ama 2 aylıkken istanbula gittiğimde banyoda yıkadığım için nprmal çeşme suyuyla yıkamaya başladım şimdi de çeşmeden akan sıcak suyu ılıştırıp yıkıyorum... çünkü dr bana göbeği düşmeden yıkayabilirmiyim diye sorduğumda yıkayın ama suyu kaynatıp ılıştırıp yıkayın demişti... sanki göbeği düşmeden yıkanması durumunda gerekli bişey gibi algılamıştım...
1 aydır normal çeşme suyuyla yıkıyorum yaniii

Back