Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebişlerimizin resimleri

ayyy MAŞŞALLAHHHHH
Allahım tüm melekleri nazarlardan korusun kızlar Allah yavrularınızı sizlere bağışlasın hepsi melek gibi:nazar::nazar::nazar:

öyle sabırsızlandımki şimdi, bende kızımı çok merak ediyorum ve biran evvel sağlıkla kavuşmak için deli oluyorumm:emir_bebek::emir_bebek:

canım az kalmış seni görünce kendi hamilelğim :CüvCüv:hihoyyytaklıma geldi:1rolleyes: tam doğuma 1 haftam kalmıştı 38 hft.doğum yaptım bende ............:uhm:dr.dedi ....:emir_bebek:kuzum benim
ayyy MAŞŞALLAHHHHH
Allahım tüm melekleri nazarlardan korusun kızlar Allah yavrularınızı sizlere bağışlasın hepsi melek gibi:nazar::nazar::nazar:

öyle sabırsızlandımki şimdi, bende kızımı çok merak ediyorum ve biran evvel sağlıkla kavuşmak için deli oluyorumm:emir_bebek::emir_bebek:

s7302615qx2.jpg

mevlüt resimlerimiz

s7302616oq2.jpg

s7302636xv4.jpg

yaaaaaaaaa hepsi çooooooook tatlı....Allah analı babalı büyütsün...nazarlardan korusun hepsini:nazar::nazar::nazar:

ama ben özellikle bu kıza bittimmmmmmmmm....maşşşalaaaahhhhh:nazar::nazar::nazar:

ben daha evli bile değilim.....:çok üzgünüm:

s7302791cy1.jpg

kızım zeynep ve ablamın 5 aylık oğlu efe

s7302642lw2.jpg

banyo sonrası konusunda bizde kusur kalmıyalım demi ama

s7302781fb9.jpg

bebeğin çok tatlı sevce maşallah Allah nazarlardan korusun ama o son fotosunda oturuyo gibi çıkmış ya bakamıyorum ona :( benim kızımı kim kucağına alsa yüreğim hopluyo oturtcaklarmı diye o resmide görünce ayyyyy oturuyomu yoksa:çok üzgünüm: demişim kocama.Oturmuyo demii:1no2:

bandrma066ap8.jpg

evimizde degiliz anneannemizdeyiz o yuzden eski usul yapyoruz legen kullanıyoruz :roflol:

bunlarda benim miniklerim... bebişim yok ama yiğenlrimin resmi... onları çok özlüyorum çok :(

image.php
[/URL][/IMG]

image.php

Back
X