• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebişlerimizin resimleri

ayyy MAŞŞALLAHHHHH
Allahım tüm melekleri nazarlardan korusun kızlar Allah yavrularınızı sizlere bağışlasın hepsi melek gibi:nazar::nazar::nazar:

öyle sabırsızlandımki şimdi, bende kızımı çok merak ediyorum ve biran evvel sağlıkla kavuşmak için deli oluyorumm:emir_bebek::emir_bebek:

canım az kalmış seni görünce kendi hamilelğim :CüvCüv:hihoyyytaklıma geldi:1rolleyes: tam doğuma 1 haftam kalmıştı 38 hft.doğum yaptım bende ............:uhm:dr.dedi ....:emir_bebek:kuzum benim
ayyy MAŞŞALLAHHHHH
Allahım tüm melekleri nazarlardan korusun kızlar Allah yavrularınızı sizlere bağışlasın hepsi melek gibi:nazar::nazar::nazar:

öyle sabırsızlandımki şimdi, bende kızımı çok merak ediyorum ve biran evvel sağlıkla kavuşmak için deli oluyorumm:emir_bebek::emir_bebek:

s7302615qx2.jpg

mevlüt resimlerimiz

s7302616oq2.jpg

s7302636xv4.jpg

yaaaaaaaaa hepsi çooooooook tatlı....Allah analı babalı büyütsün...nazarlardan korusun hepsini:nazar::nazar::nazar:

ama ben özellikle bu kıza bittimmmmmmmmm....maşşşalaaaahhhhh:nazar::nazar::nazar:

ben daha evli bile değilim.....:çok üzgünüm:

s7302791cy1.jpg

kızım zeynep ve ablamın 5 aylık oğlu efe

s7302642lw2.jpg

banyo sonrası konusunda bizde kusur kalmıyalım demi ama

s7302781fb9.jpg

bebeğin çok tatlı sevce maşallah Allah nazarlardan korusun ama o son fotosunda oturuyo gibi çıkmış ya bakamıyorum ona :( benim kızımı kim kucağına alsa yüreğim hopluyo oturtcaklarmı diye o resmide görünce ayyyyy oturuyomu yoksa:çok üzgünüm: demişim kocama.Oturmuyo demii:1no2:

bandrma066ap8.jpg

evimizde degiliz anneannemizdeyiz o yuzden eski usul yapyoruz legen kullanıyoruz :roflol:

bunlarda benim miniklerim... bebişim yok ama yiğenlrimin resmi... onları çok özlüyorum çok :(

image.php
[/URL][/IMG]

image.php

Back