• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebişlerimizin resimleri

sevcecim bebeğin çok tatlı maşşaaalaaah.:nazar::nazar::nazar: galiba bizim doktorun elinden çıkan bebekler çok şeker oluyor:roflol::roflol:

sağol canım
senin bebeğininde çok güzel maşallah
bu arada ben çocuk doktorumuzuda osmangaziden seçtim
ilk doğum yaptığımızda bebeğimle ilknur dayıoğlu ilgileniyordu ama ben onun ilgisinden pek memnun kalmadım
bide benim nedense bayan doktorlara karşı hiç güvenim yok
bu yüzden tercihim hep erkek doktorlardır yine aynı hastaneden dr mustafa beye götürüyorum kontroller için
çok ilgili bir dr tavsiye edebilirim gönül rahatlığı ile

Son düzenleme:
s7302528ua7.jpg

biz doğuştan fenerliyiz

s7302525fp6.jpg

sağol canım
senin bebeğininde çok güzel maşallah
bu arada ben çocuk doktorumuzuda osmangaziden seçtim
ilk doğum yaptığımızda bebeğimle ilknur dayıoğlu ilgileniyordu ama ben onun ilgisinden pek memnun kalmadım
bide benim nedense bayan doktorlara karşı hiç güvenim yok
bu yüzden tercihim hep erkek doktorlardır yine aynı hastaneden dr mustafa beye götürüyorum kontroller için
çok ilgili bir dr tavsiye edebilirim gönül rahatlığı ile

resim topiğinizi değiştirmek istemiyuorum şimdiden özürlerimi sunayım:utangac: ama şunu söylemek istedim. bende doktor ilknuru pek beğenmedim. diğerinide bilmiyorum.benim doğumda ibrahim bey vardı o ayrılmış bende 2.sinden memnun kalmayınca başka tavsiyeler üzerine altıparmak ta çocuk sağlığı merkezinde bülent aldemire götürüyorum. çok çok memnun kaldım aklında bulunsun canım. çok şeker bebekle konuşuyor muayene ederken. 40 dakika boyunca herşeyi anlattı çok güzel bir şekilde efeyi muayene etti. değiştirmek istersen tabi aklında bulunsun.kendine ve güzel kızına iyi baka.s.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:bende fotoğraf eklemek istiyorum ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
a.s.:nazar::nazar: bu arada bebişlerinize maşallah

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:bende fotoğraf eklemek istiyorum ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
a.s.:nazar::nazar: bu arada bebişlerinize maşallah

merhaba. imageshack.us adresine gireceksin. gözata tıklayarak resim seç ve host it yap. çıkan url lerden birini araya resim ekleye yapıştıracaksin. kolay gelsin:)

hepsine maşşallah..:nazar:

Allah kötü nazarlardan saklasın hepinizi ve bebeklerini..

Allahım bize de nasip etsin inş o günlere ulaşmayı..

Ay arkadaşlar Allah nazarlardan korusun! a.s.
Bebişlerinizin hepside birbirinden şirin birbirinden tatlı. :emir_bebek:
Allah Anniş :oklava: ve babişlerine :kahve: bağışlasın.
:sm_confused: Bende sabırsızlanıyorum artık Beyza' mı kucağıma almak öpmek koklamak istiyorum. Şeniz
Az kaldı ama her geçen gün sanki dahada uzun geliyo bana senağlama

ay çooookk tatlılar allah nazarlardan saklasın.bakmalara doyamıyor insan.melek bunlar yaa.bende çok sabırsızlanmaya başladım artık.bian önce kollarıma almak koklamak istiyorum.allahım o günleride gösterir inşallhh bize.

s7302615qx2.jpg

mevlüt resimlerimiz

s7302616oq2.jpg

s7302636xv4.jpg

biz oğlumla kızınızı çok beğendik:utangac: coksekeriremsumümkünse bir ara buluşup beşik kertmesi yapalımda kaçırmayalım kızımızıa.s. yapabilirsem bende resmini koyayımda bir ara sizde oğlumuza bakın:dance:

bebişler çoook tatlı maşşallah sevce kızına bayıldıum oğlum olsaydı bizde sıraya girerdik Allah nazarlardan saklasın bende becerebilirsen mevlit resimlerimizi koyucam çok özendimm:dance:

Back