• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebişlerimizin resimleri

doumgn2008045jh3.jpg

doumgn2008042jc9.jpg

doumgn2008011kr0.jpg

KIZLAR BUDA BENİM KÜÇÜK MELEĞİM ŞEVVAL ECRİN'İM

aylarca kızımı şevval ecrin diye sevdim ama dediler ki tek isim koy daha iyi olur ileride bazen sıkıntılar yaşayabiliyor dediler çift isimli olanlar koydum tek isim benimkininde göbek adı şevval hayırlı olsun canım benim :emir_bebek:yerimseniben

yorum yapmak yokmuş ama bu şirin bebekleri görüpte yorum yapmamak elde mi yaaaaaa...
kızlar hepinizin ki çok şeker ALLAH ÖZENMİŞTE YARATMIŞ HEPSİNİ MAŞŞALLAHHHHHHHHHHHHHH.....

yhaaa allahımm çook tatlılar yaaaa.maşallah allah nazarlardan saklasın.benm daha cinsiyeti belli degil.saglıklı olsunda farketmez inşallah.darısı tüm isteyenlere inşallah

[QUOTE=nisa yasmin;3183323]bende resim koymak isterim ama nasıl koyacam[/QUOTE]

merhaba. imageshack.us adresine gireceksin. gözata tıklayarak resim seç ve host it yap. çıkan url lerden birini araya resim ekleye yapıştıracaksin. kolay gelsin:)

aylarca kızımı şevval ecrin diye sevdim ama dediler ki tek isim koy daha iyi olur ileride bazen sıkıntılar yaşayabiliyor dediler çift isimli olanlar koydum tek isim benimkininde göbek adı şevval hayırlı olsun canım benim :emir_bebek:yerimseniben

CANIM ZATEN BEN ECRİN İSMİNİ SENDEN DUYMUŞTUM
EŞİM ŞEVVAL İSTEYİNCE SENİNDE ADININ YANINDA ŞEVVAL ECRİN OKUYUNCA PEK Bİ HOŞUMA GİTTİ
DEMEKKİ BANA KISMETMİŞ CANIM SANKİ CALMIŞ GİBİ OLDUM AMA COK BEYENMİŞTİM NAPIYIM:asigim::asigim::asigim:

Hastanedeki ilk günümüz
27052008366jb3.jpg

15062008432xa0.jpg

29062008466ly8.jpg

Buda minik kızım YAĞMURUN en son hali
01072008468bv2.jpg
01072008469pu2.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşlar resimleri küçültmeye çok uğraştım :çok üzgünüm:ama yapamadım bilen varsa paylaşırsanız sevinirim

Arkadaşlar resimleri küçültmeye çok uğraştım :çok üzgünüm:ama yapamadım bilen varsa paylaşırsanız sevinirim

bebişin çok tatlı canım. allah bağışlasın.

imageshack.us adresinden yapıştırıyorsan host it yapmadan önce resize image yap. kendisi düzeltir. kolay gelsin canım.

Bu da oğlum Aras.
20 Haziran ' da dünyaya geldi..

grnt026ey0.jpg

grnt029vy0.jpg

dsc01065mo3.jpg

dsc01105hr0.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
maaşallah bebeklerinize maaşallah

yaaa kızlar hepsi de çok güzel maşallah sübhanallah

bende resim eklemek istiyorum ama annem telde kizdi cabuk topla kizinin resimlerini netten dedi yoksa hakkini helal etmeyecek zaten minicik birde nazara gelirse diye fena firca yedim..

sevcecim bebeğin çok tatlı maşşaaalaaah.:nazar::nazar::nazar: galiba bizim doktorun elinden çıkan bebekler çok şeker oluyor:roflol::roflol:

kızlar hepinizin bebeklerini Allah nazarlardan saklasın sizlere bağışlasın inşallah.Tek tek baktım hepsi birbirinden güzel ve yakışıklılar.. MAŞALLAH...

maaşallah bebeklerinize maaşaallah

Back