Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlerimizin kıyafetlerini ne sıklıkla değiştiriyoruz?

shequre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
180
1
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar. 3 aylık kızımı her gun banyo yaptırıyorum ama iki gunde bır kıyafetlerini değiştiriyorum. sizce az mı cok mu? genelda sag ve sol omzuna kusarak ıkı gunde anca kırletiyo. acaba cok mu sık degiştiriyorum ya da her gun mu değiştirmeliyim?

ben kustugu anda yakasına hemen degıstırıyorum,
bazen gunde 2 bazen gunde 3 bıle oluyor.
2 aylık benım de bebegım.
kakasını yaptıgında eger cok kırlenmısse altı hemen bı sıcak su yapıp poposunu yıkıyorum o arada kıyafetlerını de degıstırıyorum bastan asagı.
her aksam aynı saatte de banyo yaptırıyorum mutlaka.

bence 2 gunde bır az olmus:26:

Bence her gün değiştirmelisiniz. Dışarıdan görüllen bir leke ya da kir olmasa da sonuçta bebek kucakta geziyor. Tozu var mikrobu var. Daha sık değiştirmelisiniz. Hele hergün banyo yapıyorsa banyodan sonra çıkardığı kıyafteleri giydirmeyin işte, yeni yeni giydirin tyemiz temiz ne güzel.

benim bebeğim 2 aylık bu kış günü hergün yıkayamıyorum evimiz sobalı şuan seneye inşallah kalorifer yapılacak, 4 5 günde bir yıkıyoruz hasta olur mazallah bebekler en ufak esintiden üşürler altını çkarırken biraz bekleyeyim hapşırıyo ayakları buz gibi oluyor üstünüde öyle hergün değiştirmiyorum 3 günde falan bebek kısmısının pisliği olmuyo kaka bulaştırmadıktan sonra kusmadıktan sonra, abrtıya fazla gerek yok bence, fazla üzerine düşmek iyi deil sakınan göze çöp batarmış o hesap tamam dikkat edersinde fazla abartmamak gerek nekadar korursan koru ille hasta oluyo mikroplarlada tanışması lazım ki bağışıklığı kuwetlwnsin, ama tabiki yine dikkat edilmesi lazım emzik yere düşerse bi su yıkamak yeterli kaynatcak kadar abartılmamalı evde ne mikrobu olucak temizliyoruz sürekli evi,anane babane dede teyze hala kolu komşu herkes illaki sevip öpmek stiyor bişey denmyor hasta grip olmadıkları sürece bişey olmaz üstbaş değiştirmeye gerek yok veremli deiller ya, bildik insanlar oldukça problem olmaz bizdende geçer m
ikrop geçicekse zaten abartıya gerek yok.

Ne yaptınız siz, 3 gunde 1 değiştirilir mihiç bebek kıyafeti. Siz herhangi bir mikrop gormeyebilirsiniz ama toz olur gorunmeyen birsuru sey olur okıyafetlerde. Bencesobalı odada kapıyı kapatıp hiç olmadı iki gunde bir degistirin. Tozdan dolayı solunum problemi yasamasın bebecik Allah korusun.

merhaba sede.....bi sorun var herhalde msjımı okuyamıyomuşsun...cevabını okudum sağol canım...dediğin gibi pakette kayde değer hiçbir şey yok...forum doldurmaya değmezmiş....öyle bi anda gaza geldim doldurdum işte...yollamasalarda önemli değil....

sanada ipek kızınada geçmiş olsun canım...hemen iyileşin emi!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…