benim bebeğim 2 aylık bu kış günü hergün yıkayamıyorum evimiz sobalı şuan seneye inşallah kalorifer yapılacak, 4 5 günde bir yıkıyoruz hasta olur mazallah bebekler en ufak esintiden üşürler altını çkarırken biraz bekleyeyim hapşırıyo ayakları buz gibi oluyor üstünüde öyle hergün değiştirmiyorum 3 günde falan bebek kısmısının pisliği olmuyo kaka bulaştırmadıktan sonra kusmadıktan sonra, abrtıya fazla gerek yok bence, fazla üzerine düşmek iyi deil sakınan göze çöp batarmış o hesap tamam dikkat edersinde fazla abartmamak gerek nekadar korursan koru ille hasta oluyo mikroplarlada tanışması lazım ki bağışıklığı kuwetlwnsin, ama tabiki yine dikkat edilmesi lazım emzik yere düşerse bi su yıkamak yeterli kaynatcak kadar abartılmamalı evde ne mikrobu olucak temizliyoruz sürekli evi,anane babane dede teyze hala kolu komşu herkes illaki sevip öpmek stiyor bişey denmyor hasta grip olmadıkları sürece bişey olmaz üstbaş değiştirmeye gerek yok veremli deiller ya, bildik insanlar oldukça problem olmaz bizdende geçer m
ikrop geçicekse zaten abartıya gerek yok.