bebişlerimizin kışlıkları

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
arkadaşlar havalar buz gibi. kaloriferler yakında yanacak ama bizim kuzular bekler mii, yerlerde geziyorlar. evde ve dışarda neler giydiriyorsunuz? kışlık kaban alanlar resim gösterebilir mi. biz daha almadık da. kaban haricinde nasıl giydiriyorsunuz dışarıda?

canım benim paşam da 10 aylık oldu bende henüz mont yada kaban almadım. evde yelek giydiriyorum çok soğuk havalarda çıkmamaya özen gösteriyoruz. çıkmamız lazımsa da kalın polar bir paltosu var şimdilik onu giydiriyorum. ama dediğin gibi en kısa sğrede kuzularımıza montlar almamız lazım

evin içinde mutlaka bacaklarında bir kilotlu çorap oluyor.polar alt üst takımlar giydiriyorum.dışarıda çok rüzgarlı olduğu zamanlarda çıkmamaya çalışıyoruz.malum yaz kış bizim buranın rüzgarı hiç bitmez.geçen gün dr kontrolü için çıktık.o günde yağmur vardı uzun şapkalı mont almıştık onu giydirdim.resim eklerim ama nasıl oluyor beceremiyorum doğrusu.

evdec ben genelde yelek kilotlu corap mutlaka giydiriyorum dısarda ise hala polar kapsonlu cekerlerle cıkıyoruz hava cok kötüleşmedi burda ama kısın naparız bilmiyorum tam yogun kısta cıkımayız dısarıya bi de mont alırıs artıkın

evde çift pijama üstüne yelek
bugün dışarıdaydık mesela polar kapsonlu svitşörtü var
onu giydirdim içinde bir uzu kollu daha vardı tabi
altında kilotlu çarap ve pantolon biz bayramda bi mont aldık
ama büyük geldi astronotlardan istiyorum ben böyle kucağa alınınca heryeri açlıyor

ben havlu kilotlu çorap aldım onu giydiriyorum üzerinede içi pamuklu pijamalar...dışarı çıkarken bebek arabasıyla çıkıyoruz zaten battaniye örtüyorum üzerine kapşonlu polarını giydiriyorum ve ayakkabı tabiki....
mont almadım bende yürümeden almakta istemiyorum aslınd kucakta olduğu için rahat edemiyo hemen terliyo benimki...

bende soğuksa kilotlu çorap yelek giydiriyorum evdeyken dışarı çıkarkende kapşonlu ceketleri poları vardı onlardan birini giydiriyorduk ama artık daha kalınları lazım bizde alacağız mont yada şu tulum gibi olanlardan alan varsa foto eklerse fikir sahibi oluruz

ben oğlana aldım kipadan 27.90 tl...çok şık ama..bir ara resmini koyarım..eski parkalar gibi..geçen sene sezon sonu chicco dan da mont almıştım...2 tane yeter...

evet canım o topiği de takip ediyorum ama orda kışlık kaban alan yok ki :smiley-cool:

Aldığıumız montlar ,kalın pijamalar,polar altlar ve uyku tulumları var yani kış için ihtiyacımız olan birçok şey var canım

evet canım baktım. güle güle kullanın. bebişlere atkı bere gibişeylerde almak lazım. hava buz gibi burda

evet canım baktım. güle güle kullanın. bebişlere atkı bere gibişeylerde almak lazım. hava buz gibi burda

Waikiki de çok güzel atkı bere takımları var 13 yada 11 tl sanrım fiyatları bugün baktım bizim var şapkalarımız geçen sene daha kızım doğmadan almıştım bir takım bu sene de aldım bir tane yeter şimdilik .
Burasıda çok soğudu bundan sonra zorunlu olmadıkça çıkmayı düşünmüyorum ben mafoldumben

benimde almam lazım atkı filan şu astronot montunu alsaydım kasımın sonunda kalça kontrolü var
hastaneye gidilecek sabah erkenden ozaman daha soğuk olur

ben karar verdim kesinlikle astronot kaban almayı düşünüyorum. kısalarla çocuğun beli yanı açılır. üşür. bu haftasonu alıcam isalla

sonunda aldım. astronot tulum gibi olan canım. sırtı mırtı açılmıyor. oh be

bugün bebişlerimize neler aldık başlığı altından devam ediyoruz kızlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…