E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi bluereason
Kizlar 4 Ayliğiz Ya Ferro Sanola Daha Başlamadik Yani Unuttu Sanirim Hemşire Suyla Veririm Bende ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar 4 Ayliğiz Ya Ferro Sanola Daha Başlamadik Yani Unuttu Sanirim Hemşire Suyla Veririm Bende ...
Merhabalar.. Bizde yeni katıldık oğlumla. 8 ağustos doğumlu kaan. 3 kilo120 gr - 51 cm di doğduğunda. Ama biz birazcık formda olmayı seviyoruz ancak 7 kilo olabildik.Boyumuzda 65 cm. Emmeyi pek sevmiyoruz, biberonu da, kaşık mamasını da eh işte. İlk 2 ay çok güzel emmişti. 3. aydan itibaren emmeyi sevmemeye başladı çok kısa emiyordu şimdide ancak uyumaya yakın emiyor. bende 4. ayın bitimine yakın biberon maması denedim ama hiç sevmedi biberonu. Kaşıkla yemeyi daha çok seviyoruz. Kaşık maması deneyen veya hangisinin iyi olduğu konusunda fikri olan varmı arkadaşlar. Hero baby ballı irmikli aldım ama pek sevmedi.Sevgilerrr
Ne güzel oğlumun bir adaşı daha. Zaten yaşıtlarımızın çoğu ya kaan ya efe herhalde :) Maşallah adaşımıza. İnşallah hep böyle gidersiniz. Kilonun fazlasıda azıda dert ediliyo herhalde. Ben emmesini etkiler diye ne biberon ne suluk verdim ilk aylarda. Suyu bile kaşıkla verdim. Herhalde o yüzden sulukla bile almıyor hiç bişeyi. Bu seferde pirinçli buğdaylısını deniyim bakalım. İnşallah onu sever.
Ben büyüklerin etkisinde kalıp su verdim kaşıkla zaten bir iki kaşık ancak içiyordu.İyiki de vermişim şimdi kaşıkla bişeyler yiyo en azından. Keşke biberona da alıştırsaymışım diyorum bazen ama benimle aynı gün doğum yapan bir komşum var o doğumdan itibaren hem biberon maması hem anne sütü verdi ve çocuk şu an emmeyi bıraktı. Önemli olan emmeleri(az da olsa) ek gıdaya bi şekilde alışırlar herhalde. Zaten sizinkinin şimdilik ihtiyacı yok gibi görünüyor. Yavaş yavaş alışır ama zorlamayın çünkü ben emmeye zorladım bir ara emmeden o yüzden soğudu herhalde. Bizi birazcık daha uğraştıracaklar ama onlar için değer değil mi :)ben ne su ne başka bişi vermemiştim hani hep derlerya ilk 6 ay sadece anne sütü diye bu yüzden şimdi kaşık biberon yada suluk kabul etmiyor tadına baktırmaya çalışıyorum bazen bişilerin bu yüzden suda vermem gerekiyor ancak ağzını hiçbir şeye açmıyor , bu yüzden ek gıda kabusum oldu Allah yardımcımız olsun
Maşallah sizinkinede uzun boylu bir delikanlı olacak galiba. Emmesi nasıl ?benim oglumda yarın tam dört aylık 68 cm boyu :teytey::teytey::teytey:6.750 kilosu
cnm ferrum için ii diyolar ferro 1 gün verdim tamamaen kakası rengi kokusu yapamadı yavrum ya
direk ağızdanmı veriyosun sennnnn
anne sütüne karıştırıyomusun ama ferrum direk vericem tadı ii dedilert
ya ferrumu da sevmedi bide damlaları kocaman aktı yavrum kırmızı oldu resmen ya
sen kilosuna göre mi veriyosun ben tahlil falan yaptırmadım yaptırsammıki 4. ayda başlanıyo ddediler başladık ya arsını bulmak zor her an emiyo bazen hiç emmiyooo ne zor işmiş yahuuuuu
kaşıkla mı versem kiiii ay kafam ii ce karıştııı