bebişlerimizin fotoları..

:1closedeyes: buda benım azra hıram mın yenı resmı az once babanesının kucanda ıken cektım kahkaha atıodu

Son düzenleme:
[img=http://img167.imageshack.us/img167/3285/kzmgk3.th.jpg] buda benim dünyam ..ALLAH hepimizin yavrularını bize bağışlasın inşallah (amin)

ayy ikinciyi doğurasım geldi valla bebişlerinizi gördükçe....maşallah hepsineeeee...

yaaa masallah hepsi ne tatlı öyleee
ay benim oğluş da doğsun sıkıcam ısırıcam onun her bi yerini

Tatli Annelerin Tatli Bebişleri ... Hepsi Birbirinden Güzeller Maşallah , Ben Onlarin Hepsine ölürümmmm :)) Allah Hepsine Uzun ömürler Versin Güzel Talihleri Olsun .. Bizlerde Yavrularimiza Kavuşup Böyle Güzel Pozlar Veririz Inşallah ..

imageshack.us/img206/2323/cemaldc2.th.jpg[/IMG][/URL]kemal\Belgelerim\jemalın fotoları\S6300088.JPG

canım bebişin çok tatlı maşallah, benim bebişim de tıpkı senin kızın gibi kaşlarını çatıyor teyzesi... ciddi çocuklar canııım Allah ömürlerini uzun ve güzel etsin inşallah.

ayy çok heyecenlandımm
oglum olacakk inş resimdeki bebekler gibi tatlu olur.... gel temuz25 gellll artıkkkkkk

Arkadaşlar bebişleriniz çok tatlı maşallah

Ben 4 ay sonra evlenicem 3-4 yıl bebek düşünmüyoruz ama bu tatlı şeyleri görünce hemen yapasım geldi walla:dance: Allah olmayanlara nasip etsin.yerimseniben

Ay kizlar cok heyecanlaniyorum buraya girince.Kizim dogunca ilk isim resmini koymak olucak buraya.Cok hevesleniyorum cunkuuuuuuuuuuuuuuu

Allah hepinizin bebeklerini bagislasin gule gule buyutun..

Oyyy çok tatlı bebişleriniz Allah Analı Babalı Büyütmeyi Nasip Etsin inşallah _! :1rolleyes:

Ay Kizlar Allah Hepinizin Evlatlarini Sizlere Bağişlasin Hayirli Evlatlar Olsunlar Inşallah Ağlattiniz Beni Burada. Bende Hamiş Olmaya çalişiyorum Ama Bir Türlü Olmuyo 2.aşilamam Da Oldu Ama Yine Fos. Nasip Olursa önümüzdeki Ay Yapilacak Inşallah Benim De Olur Kendi Adima Bu Duyguyu Yaşayamadiğim Için çok üzgünüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…