bebişlerimizin fotoları..

amın kızlar hayır dualarınız ıcın tesekkur eerım.allahım olmayan herkese nasıb etsın cok baska bı duygu.ne kadar zorlansamda ılk basta sımdı ıyıkı olmus dıyorum.dunyaya bedel bı duygu.

masallah cok tatli kiyamam kirkbir kere masallah onlar bizim meleklerimiz ya allah anali babali buyutsun

hepinizin bebekleri çok şeker maşallah Allah nazardan saklasın bende 37 haftalık hamileyim Allahın izniyle inşallah bende bebeğimi sağ salim kucağıma alırım

kızlar bebişleriniz çok tatlı maşallah maşallah rabbim nazardan korusun yaaaa çok şekerler azcık ısırayımmı rabbim banada nasip etsin hayırlısıyla dikkat edin nazar değmesin bakın ben maşallah dedim ha ona göre maşallah tu tu tu

aman aman maaşaallah hayatım kızım çok güzel bayıldım maaşaallah allahım korusun melegini ay bende şevval ecrinimi merak ediyorum ama doguma 4 ay var daha

aman aman maaşaallah hayatım kızım çok güzel bayıldım maaşaallah allahım korusun melegini ay bende şevval ecrinimi merak ediyorum ama doguma 4 ay var daha

eh saranurcum sende getir meleğini dünyaya hayırlısıyla koy buraya resmini bizde teyzeleri olarak görelim maşallah diyelim

merhaba arkadaşlr beimde 3 aylık kızım var dünyanın en güzel duygusuymuş anne olmak allah herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…