Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
masaallah canim ya..senin kizin yemiyor ama iyi benim kizimda markette mama görünce cigligi basiyo ama kilosu sizlere göre az gibi biz en son gecen ay gittik 7ye yakindi yarin bakalim asimiz var bakalim ne kadar olmus...ama ben takip ediyorum normal sinirlar icinde ve saglikli kizim bu bana yeter..1 hafta 6.aya girmesine 1 hft.vardı 8 kiloydu...boyunu bilmiyorum
masaallah canim ya..senin kizin yemiyor ama iyi benim kizimda markette mama görünce cigligi basiyo ama kilosu sizlere göre az gibi biz en son gecen ay gittik 7ye yakindi yarin bakalim asimiz var bakalim ne kadar olmus...ama ben takip ediyorum normal sinirlar icinde ve saglikli kizim bu bana yeter..
bence normal boyuyla kilosu ama sana az geliyosa ek gıdaya geç ama sen emziriyosun hem zayıfda olsa sağlıklı olcaktır bizimki emmedi kilosuda normal ama gaz sorunu bitmiyo işte halakızlarr dun aralı tarttırdım 7 kılo 330 gram cıktı boyu 65 yada 66 cm tam bılmıyorum.
100 gramı atsak badısı bezi fln vardı 7 kılo 200 desek nasıl sızcee ?
uffffffffff bızım oglan cok az kılo almıs bu ay kızlar ne yapıyımm ?