Bebek Beslenmesi Bebişlerimizin banyosu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ben şanslıyım galiba annemle yıkıyoruz hep, o yüzden sünneti iyileştiğinden beri hergün yıkıyoruz dışarı çıkmazsak. bi kere tek yıkadım o da annem gidicekti artık alışiym diye..bizimki banyoyu çok seviyo mest oluyo resmen ama kafasını yıkarken kıyamet kopuyo yüzüne su gelince, sonra giydirirken de..ben de emzik veriyorum hemen çok ağlayınca katılıyo nerdeyse, elim ayağıma dolaşıyo..bıraksak hep suda kalcak :)
yalnız olanlar nası başa çıkıyosunuz ya annem gittikten sonra iki gün zor dayandım..çok gazı olduğu için sürekli kucakta kollarım düştü vala, ben de anneme geldim 2 gündür ama nereye kadar böyle olcak bilmiyorum..ben mi dayanıksızım diyorum ama tek başına çok zor sürekli ağlayınca tuvalete bile gidemiyo insan..Allah hepimize kolaylık versin..

ben günaşırı yıkıyorum masajını da ihmal etmiyorum çünkü raahatlıyor ve hoşuna gidiyor. havalar soğuk ama doktor mutlaka yıkayın dedi.

Ya masallah sız ıkı ucgunde yıkıyorsunuz ben dogum yapalı nerede ıse ıkı ay olacak ama henuz 3 defa banyosunu yapabıldım cunku havalar cok soguk ve her banyo yapısındada cocuk hastalanıo o yuzden sureklı pamukla temızlıyorum aslında bana kalırsa her gun banyosunu yaptırırım alıssın ama kayınvalıdem bu konuda cok sert cocuk hastalanacak sole olacak bole olacak dıe yıkamıo benım ılk cocugumdada bole yapmıstı kız 3 yasına geldı suandada her banyo yaptıgında anında hastalanıo aslında sureklı yıkanacak kı bagısıklık kazanacak

ya ekim anaları sizde her banyoda telas yasıomusunuz??biz bi banyo yaptırıoruz öncesinde ve sonrasında inanılmaz yayılıoruz odanın içine.küveti kovası maşrapası altına sermek için büyü örtü.bebişin kıyafetleri şampuanları falan.bittikten sonrada ayrı bi telas.küveti gidio durulanıo,masrapası kovası ayrı durulanıo.kirlileri küvetinin içine attığımız için onlar durulanıo vs vs.daha bir sürü iş.bu olay özellikle eşime külfet olmaya basladı.ben bişi yapmıorum cünkü banyodan sonra durmayan bebişi susturmak için hemen emzirmeye baslıorum.bunların daha pratik yolu varmı?yoksa hepiniz bukadar telas yasıomusunuz??

aynen bizde öyle heryer heryere giriyor bir telaş alıyor evi sorma ben bebişle ilgilenirken babasıda ortalığı toplıyor ben aslında banyoda yıkamak istiyorum ama eşim koymuyo aslında banyo daha mantıklı bence küvetin kenarına oturup yıkamak duşa kabinide kapdıkmı içerisi sıcacık olur ama bu babalar çok biliyor:)

bende dedim banyoda yapalım die.amA bizim babişte bilmiş.eee nede olsa ekim hödüğü!!!!şimdi dötüne zor gelio yorulmak annemi cağıralım demeye basladı!!! öğürük geldi anasından artık!!

ana olmak ne zormuş ya doğduğundan beri rahat yüzü görmedim tadı olmasa bi dakka dayanılmaz bu sıpalara herbişeyleri ayrı bi olay hele banyo vakti celenin dediği gibi sanki evde 15 kişi yıkanıyo sonrası güzel oluyo ama saatlerce uyuyo:)))

benim bebiş yıkanırken hiç ağlamıyo.sanırım olayı anlamaya çalışıyo o ankaydirigubbakcemile3böyle şaşkın şaşkın bakınırken biz eşimle onu çoktaan yıkamış oluyoruz..ama iş kurulanma ve giyinmeye gelince kulaklarımın zarını titretecek kadar gür bi sesle bağrmaya başlıyo.bu kadar şeyden o kadar ses nasıl çıkıyo hala anlayabilmiş değilim valla:uhm:
banyodan sonra odada harp çıkmış gibi oluyo. tıpkı celenin anlattığı gibi ben emzirirken eşim ortalığı topluyo.eli çok çabuk 5 dk geçmeden ortalığı benden güzel toparlıyo sağolsun..şimdilik bi şikayet yok bakalım ilerleyen zamanlarda ne olcak..zaten eşim evde yokken bebişi yıkamam da yasak.illa kendi tutcakmış oğlunu:1closedeyes:

banyodan sonra johnson's baby bedtime oil ile masaj yapıyorum.mışıl mışıl uyuyo..tavsiye ederim.

aynen phatoşcumm bızımkıde saskın saskın bakınıp ne olduğunu algılamaya calısırken yıkanmış herse bıtmış oluyorkaydirigubbakcemile3
ne gıyınırken ne soyunurken ne alt değiştirirken hıc sesı cıkmaz kızmın. dıyorum benımkı tam bır melek maşalahhhhhhhhhhhhhhhhh
sadece burnu temızlenırken cok sınırlenıokaydirigubbakcemile3
canım kızımm benım yaa..

ben banyodan once herseyını hazılrıyorum. gıydıreceğim kıyafetlerı bıle sıraya sokuyorum,cbucak gıyınsın usumesın die.o arada dağınıklığı toplamakla uğraşmıyorum oylece bırakıyorum odayı ve emzırıyorum. emdıkten snra uyuyor zaten meleğim hemen.sonra bende topluyorum tabı. eşimde yıkanmasında ve toplanmasında yardımcı oluyor ama sadece ona bırakmıyorum toplama işinia.s

bizim de odamız darmadağınık oluyor, yıkanırken şşaşkın şaşkın bakıyor da başını yıkarken hiç rahat durmuyor, kulağına su kaçıracağım diye korkuyorum.geçen banyoda ağzına su dolmuş çocucağızım nasıl tepiniyor. biz filede yıkadığımızdan babamız sadece su döküyor onu da tepeden döküyor diye kızıyorum. asıl ben giydirirken elim ayağım karışıyor eşim saç kurutma makinasıyla ısıtıyor kuzumuzu ben giydiriyorum kuzu da tepiniyor bu arada ben de kan ter içinde kalıyorum. saç kurutma makinası oldukça işe yarıyor Allah razı olsun söyleyenden. toparlama işini eşim hallediyor ben emzirirken ama hepsini banyoya tıkıştırıyor ben elden geçiriyorum tekrar. bugün banyo yaptıracağız nasıl olacak bakalım

Celencim ben banyoda yikiyorum,bebisin kuveti kuvetin icinde kovasida.
banyoda yikamak daginikligi biraz daha azaltiyor.
ben soyle ele avuca gelsin 4 aylik falan oldugunda kucagimda yikiycam.buyuk oglumu oyle yikiyorduk,ya babasi yada ben kucagimiza alip yikiyorduk,ben yikadiysam babasi alip giydirirken bende dusumu alip cikiyordum.cok rahat oluyor.hemde cok guvenli.

ne güzel miycim.bizim duş.küvet yok.ama dediğin ii fikir.biraz daha palazlanınca kucağımıza alırız.
cıtırım bizde kıyafetleri hazırlıyoruz sırasına göre hem ısınıo daha ii oluo.yanlız bizim bebiş banyodan sonra uyuycana tam tersi uykusu acılıo ööle bakınıo saatlerce:ecrin_bebek:
bugun banyo günümüzdü herifi ikna edemiyorum yarı yıkarız dioÇok üzgünüm çoook yarında sarkıtıcak kesina.s adamın gözü korkuo banyo diince:mymeka:

Çınar Mart ayında doğdu. Doğduğundan beri hergün yıkıyorum. Yazın bu günde birkaç sefer oluyordu. Kışın odasına alıyorum küveti. Odayı 26 derece yapıyorum. Suyu 37 derece oluyor. Sonra yıkıyorum gece yatmadan önce.

benim oğlum da doğduğu günden beri yıkanıyor ilk aylarda odada küvetinde soba karşısında yıkanıyordu artık banyoda yıkanıyor genellikle babasının kucağında yıkanıyor ama arada küvete azıcık su doldurup kendikendine yıkıyorum ayağa kalkıp küvetin kenarlarına tutunuyor 5 dakikada yıkayıp odasına götürüyorum ama odasında soba yakıyorum yıkamadan önce üşümez heralde ama olsun gene de nolur nolmaz

ben gün aşırı yıkıyorum ,yazın her gun yıkıyordum ama sımdı hava soguk korkuyorum üşüyecegınden,genelde uyumadan once aksam yıkıyorum, banyoda kendi küvetınde yıkanıyor,bazende babasıyla beraber gırıp yıkanıyorlar,o banyoya gırerken odaya ufo yakıyorum kızım cıkana kadar sıcacık oluyor oda ,uzun bı sure uzerıne bırsey gıydırmeden oynuyoruz,cok hosuna gidiyor,sonrada emip uyuyoruz

benım oğlumda yıkandıkdan sonra biraç kere öksürük oldu o yuzden korkuyorum cok sık yıkayamıyorum haftada 2 kere falan anca oluyo ama yazın her gun yıkanırdı.Oğlum suyu cok sevıyo yıkanırken cıt cıkarmıyo gıyinirken bazen huysuzluk yapıyo ondada emzik verıyorum yada reklem acıyorum susuyo.
Bende banyoda kucağımda yıkıyorum önce banyoya elektirikli sobayı yakıyorum orayı ısıtıyorum sonra gıyıneceği odaya geçiriyorum sobayı ben emiri banyoda yıkarkende oda ısınıyo hiç üşütmemeye çalışıyorum ama işte şu öksürük arda bir buluyo bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…