kızlar ikizlerimi bıraktı annelerini beni tanıyan arkadaşlar bilirler tüp bebek yolculuğumuz mutlulukla sonuçlanmıştı ama bu mutluluk uzun sürmedi 4 5 gündür oyu renkte akıntım vardı doktorumu aradım normal olduğunu yatıp dinlemem gerektiğini söledi ama o akıntı geldikce benim içimden bişeyler kopuyodu sanki günlerce yalvardım rabbime bebişlerimi bana bağışla die ama ..... olmadı düngece ağrım ve kanamam başladı tam doktora gitmek için hazırlanırken ayağa kalktığımda ikiside akı verdi bebişlerim artık yoktu çok kısa bi süreydi ama ben çok alışmıştım onlara allahım bi yolu olmalıydı bukadar kolay bırakmamalıydı bebişlerim beni 4 yıl sonunda yakalamıştık bu mutluluğu yarım kalmamalıydı hala ümidimi kesmeiştim kızlar belki teki demiştim hiç olmazsa biri duruyor demiştim ama oda gitmişti kardeşiyle beraber annelerini yapayalnız bırakmışlardı artık hiç bişey onları geri getiremezdi ağlamak yalvarmak boşaydı allahım sabır ver nasıl dayanıcam nasıl 4 hastane gezdik hala inanmıyordum beni bıraktıklarına ama en sounda tamm dedim artık yoktu annesinin kuzular onlara bişey olmasın die günlerce yatmıştımm ANNEM sizin canınız yanmasın demiştim ama rabbim nasip etmeyince olmuyo allahım inş yaşatır bu mutluluğu tekrar bütün bebeiş bekleyenlere inşallah uzun ömürlü sağlıklı bebekler nasip etsin rabbimsenağlamasenağlamasenağlama
kızlar ikizlerimi bıraktı annelerini beni tanıyan arkadaşlar bilirler tüp bebek yolculuğumuz mutlulukla sonuçlanmıştı ama bu mutluluk uzun sürmedi 4 5 gündür oyu renkte akıntım vardı doktorumu aradım normal olduğunu yatıp dinlemem gerektiğini söledi ama o akıntı geldikce benim içimden bişeyler kopuyodu sanki günlerce yalvardım rabbime bebişlerimi bana bağışla die ama ..... olmadı düngece ağrım ve kanamam başladı tam doktora gitmek için hazırlanırken ayağa kalktığımda ikiside akı verdi bebişlerim artık yoktu çok kısa bi süreydi ama ben çok alışmıştım onlara allahım bi yolu olmalıydı bukadar kolay bırakmamalıydı bebişlerim beni 4 yıl sonunda yakalamıştık bu mutluluğu yarım kalmamalıydı hala ümidimi kesmeiştim kızlar belki teki demiştim hiç olmazsa biri duruyor demiştim ama oda gitmişti kardeşiyle beraber annelerini yapayalnız bırakmışlardı artık hiç bişey onları geri getiremezdi ağlamak yalvarmak boşaydı allahım sabır ver nasıl dayanıcam nasıl 4 hastane gezdik hala inanmıyordum beni bıraktıklarına ama en sounda tamm dedim artık yoktu annesinin kuzular onlara bişey olmasın die günlerce yatmıştımm ANNEM sizin canınız yanmasın demiştim ama rabbim nasip etmeyince olmuyo allahım inş yaşatır bu mutluluğu tekrar bütün bebeiş bekleyenlere inşallah uzun ömürlü sağlıklı bebekler nasip etsin rabbimsenağlamasenağlamasenağlama
Çok üzüldüm canım yaaaakızlar ikizlerimi bıraktı annelerini beni tanıyan arkadaşlar bilirler tüp bebek yolculuğumuz mutlulukla sonuçlanmıştı ama bu mutluluk uzun sürmedi 4 5 gündür oyu renkte akıntım vardı doktorumu aradım normal olduğunu yatıp dinlemem gerektiğini söledi ama o akıntı geldikce benim içimden bişeyler kopuyodu sanki günlerce yalvardım rabbime bebişlerimi bana bağışla die ama ..... olmadı düngece ağrım ve kanamam başladı tam doktora gitmek için hazırlanırken ayağa kalktığımda ikiside akı verdi bebişlerim artık yoktu çok kısa bi süreydi ama ben çok alışmıştım onlara allahım bi yolu olmalıydı bukadar kolay bırakmamalıydı bebişlerim beni 4 yıl sonunda yakalamıştık bu mutluluğu yarım kalmamalıydı hala ümidimi kesmeiştim kızlar belki teki demiştim hiç olmazsa biri duruyor demiştim ama oda gitmişti kardeşiyle beraber annelerini yapayalnız bırakmışlardı artık hiç bişey onları geri getiremezdi ağlamak yalvarmak boşaydı allahım sabır ver nasıl dayanıcam nasıl 4 hastane gezdik hala inanmıyordum beni bıraktıklarına ama en sounda tamm dedim artık yoktu annesinin kuzular onlara bişey olmasın die günlerce yatmıştımm ANNEM sizin canınız yanmasın demiştim ama rabbim nasip etmeyince olmuyo allahım inş yaşatır bu mutluluğu tekrar bütün bebeiş bekleyenlere inşallah uzun ömürlü sağlıklı bebekler nasip etsin rabbimsenağlamasenağlamasenağlama
canım inan yazını dün gördüm ama üzüntümden yazacak hiçbirşey bulamadım. Ben de dün kan tahlili sonucumun negatif olduğunu öğrendim.en azından hamile kalabildiğini öğrendin canım. böyle bir üzüntünün avunması ancak bu olabilir bence. kendimizi toparlayabilmemiz için küçük küçük avunma noktaları bulursak; bizim için hayat biraz daha çekilebilir olur değil mi canım...
çok saolun kızlar ilk defa hamile kaldım ve ilkide düştü çok kötü bi duyguymuş allahım kimseye yaşatmasın en kısa zamandada inşallah sağlıklı uzun ömürlü hayılı bebişlerim olur cümlemizin inşallah
canım çok üzüldüm takip ediyordum seni ama takdir ilahi vardır bi hayır deyip öle avutucaz kendimizi dediğin gibi en azından hamile kalabildiğimi gördüm rabbim herkeze nasip ettsin ilk denemendi galiba canım seninde doktorum 2 ay sonra tekrar deneyebilirsin dedi aban tabi kendini toparlayabilirsen dedi inş rabbim kucağımızı boş bırakmaz hiçbirimizinsenağlama