bebişleri nasıl giydiriyorsunuz

tub833

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2008
240
2
meraba kızlar havalar soğudu bebişlerinizi nasıl giydiriyorsunuz yani kaç kat giyiyorlar birde gece yatarken üzerine fazladan battaniye örtüyormusunuz.bebeğimin burnu tıkalı bana tavsiye edeceğiniz bi burun açıcı varmı :))))a.s.

arkadaşım ben çok kalın giydirmiyorum, ev kaloriferli çünkü
iki kat içine kısa kollu penye üstüne uzun kollu penye
cıkarken ustune hırka ve basına sapka takıyorum
burada havalar serin baya..
geceleri de beline kadar ince battaniye örtüyorum

tulum gıydırıyorum fakat uyanınca orulmus bır yelek tulumun altına da kılotlu corap gıyıyoruz.ayrıca burun tıkanıklıgına ıse anne sutunu cay kasıgına koy ve damlat acılıyor

ben evde uzun kollu penye çıtçıtlı badi, altına patikli penye tulum, tulumun uzerine patik giydiriyorum...uykudan kalkıncada yelek giydiriyorum...genelde uyuturken penye battaniyesine sarıp uyutuyorum...gece yatarkende 3-4 gundur elyaftan yorganı uzerine örtüyorum...burası gece baya serin oluyor...
dışarı çıkarkende alttan kilotlu çorap, üzerinede kapşiyonlu çeket giydiriyorum...şapkayı sevmiyor kızım, o yuzdende takmıyorum...

içine badisini üzerine tulum yada pijamasını altına çorap ve patik uyanıncada üzerine yelek giydiriyorumm

altına kısa kollu ya da kolsuz çıtçıtlı badi, onun üstüne uzun kollu ve ayaklı tulum giydiriyorum. tulumun içine de muhakkak çorap giydiriyorum. akşam yatarken penye battaniyesini örtüyorum o kadar. fazla kalın giydirmiyorum galiba ben ama dr bana sen ne kadar üşürsen o da o kadar üşür demişti daha o kadar soğuk olmadı buralar...

ben uzun kollu çıtçıtlı badi üzerine penye badi altına külotlu çorap ayaklı alt giydiriyorum 2hafta önce fazlasıyla hastaydık daha bile boğazındaki balgamı atamadı korkuyorum tekrar hasta olcak diye geceleri kadife battaniyesini fermuarlıyorum çok iyi oluyor üzerini açamıyor çok hareketli çünkü

içine kısa kollu çıtçıtlı badi,üstüne ince penye tek üst ve patiksiz tulum.külotlu çorap ve patikte giydiriyorum.uyanıncada örgü yeleğimizi...
benim ev kuzey kutbundan beter oldu.buz gibi.kaloriferler yanmadı hala.dün ufo aldık onu yakıyoruz.hava çok soğuk.
iki gündür yatarken yorganını örtüyorum yavrumun...

bende aynı sizinkiler gibi giydiriyorum badi üzerine tulum yada pijama üzerinede örgü yelek.
uyurkende kalın kışlık battaniyemizi örtüyorum.

bende uzunkollu badi üstüne tulum ellerine eldiven ayaklarına hem patik hem çorap hiydiriyorum ama eller ve ayaklar resmen buzgibi sizinde öylemi birazdan dr.gidicez sorucam ona evimizde okadar soğuk değil ama ben giydiriyorum yinede

bızım buralarda havalar henuz cok sogumadı o nednele gecelerı yarım kollu bady aldtına patıklı pantolun gıydrıp ustune de penya batannıye yetıyor sımdılık
kapı pencere kapatmaya basladık yavas yavas

ben de çıtçıtlı badisini çorabını üzerine ayaklı penye takımını giydiriyodum kalkınca üzerine penye yelek ama hava soğuyunca 2 kat giydiriyorum örgü yelek giydiriyorum .. kombiyi de yakmaya başladım .. eldivenleri beni rahatsız ediyor artık ama takmadığımda elleri buz gibi oluyor.. artık penye battaniye ince gelmeye başladı benim evim serin kadife battanyesini üzerine hafifçe atıyorum..

bizim burasi da tam bi tuhaf ha
bu aralar bi sicaklamaya basladi
zaten bizim burasi hep boyle
turkiiye sicak olunca burasi soguk yagmurlu,
turkiye soguk olunca sicak oluyor,
su an hava guzel ama tabi atletli giymek icin cok sicak degil ama sicak hava guzel yani
bende badysi var elbisesi var hopala bugun boyle

uzun kolu cıtcıtlı badi kalın coraplar arasıra eldiven bazen sapka bide kalın tulum gece üstünü örtüyorum :lepi:

burun acıcıda physiologica 5ml. pembe kutuda tüp şeklinde canım:kahve:

X