Bebişlere ne giydirmeliyiz

ades_ballibadem

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
2.757
78
kızlar kıım 20günlük,havalarda sıcak ama ben nasıl giydirmeliyim bilmiyorum,kafamçokkarıştı
malum her kafadan bir ses çıkıyor:bbo:

kimi kısa kollu giydir alıştırma diyor,kimi o daha çok küçük giydir diyor:mymeka:
napıcamı şaşırdım :umursamaz:

siz nasıl giydiriyorsunuz
drunuz bu konuda ne dedi

benim drum oda22-24 derecede olsun ,kendi giydiğinden bir kat fazla giydir dedi
ama odamız biraz daha sıcak oluyor 25-26-27gibi kafam karışık
üşüsün yada terlesin istemiyorum
ikiside hasta edebiliyor:sm_confused:

canım ben geçen sene haziranın başında doğum yapmıştım.yani geçen sene bu zamanlar oğlum 1 aylıktı ve ben bu zamanlarda kısa kollu giydirmeye başlamıştım.bizim dr da en fazla 24 derece olsun oda sıcaklığı diyodu ama havalar çok sıcak oldğundan hemen geçtik kısa kollulara biz.pişiyodu oğlum sıcaktan.hiç hasta da olmadı Allah'a şükür.öpüyorum bebişini uzaktan:)

canım bende hep kısa kollu çıtçıtlı badilerden giydirdim sıcak zaten pişiyor yavrum sadece banyodan sonra uzun kollu yani sıkıca giydiri sonrada kısa kollu yine giydirirdim...

canım bende hep kısa kollu çıtçıtlı badiler giydiriyodum havalar zaten çok sıcak.rahat etsin bebeğin

Ay ay ay aynı sorun bende de var valla ne giydiricem şaşırdım çocuğu pişirmektende hasta etmekten de korkuyorum.Üstünde hastane çıkışı kıyafetlerinden var şimdi.ıçinde de kolsuz çıtçıtlı badi ama 1 kaç gün sonra açıcam inşallah

kısa kollu zıbın askılı zıbınlar gydiriyorum ireme
ayağındada bi çorap o kadarrr
içinde atleti var ama..
kendin sıcaklıosan ince gydir
üşüdüğündede uzunn
doktor böle dedii sedacm

Ne güzel bi konu:lepi:
Valla ben de bu konuda bi türlü karar veremiyorum.
Kısa kollu badi, üzerine tulum giydiriyorum, ama oda sıcaklığımız 27-26nın altına düşmüyo.
Daha kısa kolluya geçmedim çünkü hastaneden çıktığından beri günde 3-4 kez hapşuruyo Ahmet, ama ne burnu tıkanıyo ne de üşütmüş gibi. O hapşurunca ben de üşür diye korkuyorum. Bi de üşürse gazlanırsa diye de korkuyorum.
Hele banyodan sonra sarıpğ sarmalıyorum bir iki saat...

ben yaza geliyor diye hastaneye yazlik penye battaniye ve yine uzun kollu ama ince hastane cikisi goturmustum, ben ameliyathaneden cikmadan bebegi giydiren hemsire kizmis anneme cok ince bunlar neden daha kalin getirmediniz, usur diye...o nedenle evden yeniden battaniye ve kiyafet getirttik,oysa bazi drlar kendi giyindiginiz gibi giydirin diyorlar.........ben kendi bildigimi yapiyorum....gunduz kisa kollu giydiriyorum, aksam ve gece uzun kollu daha kalin olanlari ....ama coraplarini hic cikarmiyorum...bir de banyodan sonra uzun kollu gidirip battaniyesini ortuyorum

sadece bir gün kısa kollu giydirdim o günde bir huzursuzlandı gazdan dr a götürdük bu bebeği neden böle giydirdiniz die kızdı bana bende normal hastane cıkışı giydiriyorum artık hep banyodan sonrda sıkıca sarıyoruz sapkasını takıyoruz gazı da azaldı bölece

arkadaşlar benim kız 1,5 aylık oldu.. ben nerdeyse 15 gündür bady giydiriyorum sadece..kısa kollu.. birde çorap.. biim ev sıck oluyor baya. terlemsin diye kalın giyidirmiyorum.. üstünede sadece tülbent örtüyoruz.. banyodan sonra biraz sarıyoruz o kadar..

hava sıcaklıgına göre degişiyo bebişim terlediginde kolu kısa giydiriyorum deevamlı kontrol ediyom sıcaklıgını:)))

internette bebeklerin elleri ayakları genelde soguk olur ya sırtından ya da göğsünden anlaşıkır yazıodu sedacım

bende karar veremiodum buna kizim 1.5 aylil oldu nerdeyse ama ben kisa yada uzun kollu citcitli bodyler giydiriorum cunku kizim hic sevmio sicagi bizim evde masallah hamam gibi ...........
bide benim kizim yapisindan olsa gerek hic sevmio giyinmeyi corap giydirsem bile kendini zorlaya zorlaya cikario ben üstünü örtüyorum o acio yani sürekli inat halinde ama suan gayet memnun durumundan önceden durmazdi simdi cok rahat sadece banyo yaptirinca takimlarini giydiriorum bennn

merhaba bayanlar.ben de kararsızlığım yüzünden sebebini hala anlamadım ama oğluşum zatüre oldu yaz ayında ve 1 hafta hastanede yattık.yaz bebği çok zormuş

doktordan doktora bile ne kadar değişiyor ya

peki bebeğin üşüdüğünü nasıl anlayabiliriz kızlar

bebek sicakladigi zaman ensesi veya sirti terler
üsüdügü zaman teni hafif morlasir

ben kendimi nasil hissediyorsam bebegimi de öyle giydiriyorum :)
fazla pimpirikli olmamak lazim

benim kizim da soyunup giydirilmesi hic hic hic sevmiyor yirtiniyor aglamaktan böyle zorluyor kendisini agliycam diye :KK70: nefret ediyor giydirilmesini

X