Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
offf ya kızıma bir türlü meyve yediremiyorum hiç hoşlanmıyor sanki ağzına zehir veriyormuşum gibi yüzünü buruşturuyor.nasıl sevdireceksem meyveyi hiç bilemiyorum.ben hamileyken hiç şekerli şeyler yemedim onunla alakalı olabilir mi ki?
İlk başlarda benim bebeğimde meyveyi ağzına almıyordu yoğurtta yemiyor ikisini karıştırdım nasıl iğrendi anlatamam doktoru mutlaka meyve yiyecek dedi muhallebinin mamanın içine 3 dört çeşit meyveyi karıştır ver dedi meyveyi yanlız yiyene kadar öyle yaptık.Sevmesede yiyor günde en az 3 çeşit meyve.offf ya kızıma bir türlü meyve yediremiyorum hiç hoşlanmıyor sanki ağzına zehir veriyormuşum gibi yüzünü buruşturuyor.nasıl sevdireceksem meyveyi hiç bilemiyorum.ben hamileyken hiç şekerli şeyler yemedim onunla alakalı olabilir mi ki?
MYCey My Feeder canım bu ürünü bir incele. Çınar'a bununla veriyorum meyveleri seviyor. Hem dişlerini de kaşıyor.Son birkaç gündür hastanede yattım sırf bununla meyve yemiş bide sağdığım sütleri almış o kadar.
Ben muhallebiyi Milupa nın muhallebisinden kullanıyorum içinede mutlaka meyve ekliyorum geçen haftaya kadar su olarak üzüm suyu kullanıyordum içine meyve katarsan sanırım besleyici tarafı olabilir böylelikle bebeğin daha uzun uyuya bilir.Gece muhallebiden sonra daha öncede bir kaç defa yazdım ayva ıhlamur ve karanfilden çay yapıyorum bizde işe yaradı gibi gecede 12 13 kere kalktığım oluyordu istersen bir dene birde ben uyumadan önce mutlaka bebe yağı ile vücuduna ve özellikle karnına masaj yapıyorum oda rahatlatıyor ayrıca ılık havluyu masajdan sonra karnına koyabilirsin.Ben de devamli takip eden ama pek yazmayan biri olarak bugunkü menümüzü söylemek istiyorum, oğlum 8 aylik...
Kahvaltıda beyaz peynir ile elmali bisküvi yedirdim, ustune pekmezli ıhlamur cayi verdim,
Öğleyin, buharda tatli kabak pisirdim, yogurtla karistirdim tiksindi, yogurtsuz verdim yemedi, ben de tarhana corbasi vardi, onu verdim, ekmekli olarak yedi.
Simdi uyuyor, tabi her ogunden sonra mutlaka meme emer, memede uyudugu icin tok da olsa emiyor, nasil cani istiyorsa :)
Uyaninca armut ve kivi verecegim (aslinda kivi 1 yasina kadar verilmemeli) ama ayni seyleri vermekten sıkıldım,
Aksama yine tarhana veririm. Sonra meme alir, 9 gibi uyur, gece de 2 kere kalkar en az...
Ben muhallebi vermiyorum, benim dr. kore savasindan kalma dedi, hic bir besleyici etkisi yok dedi, ben de hic vermedim.
Ama bu gece kalkma olayi beni cok yordu, hep gazlaniyor geceleri, ne yapsam acaba sizce kizlar ya...Uykusuzluk beni mahvetti...
Ben muhallebi vermiyorum, benim dr. kore savasindan kalma dedi, hic bir besleyici etkisi yok dedi, ben de hic vermedim.
Ama bu gece kalkma olayi beni cok yordu, hep gazlaniyor geceleri, ne yapsam acaba sizce kizlar ya...Uykusuzluk beni mahvetti...
story arkadaşım yanlış anlamazsan bişey sormak istiyorum konuyla alakası yok ama çok merak ettimde
yani 8 aylık bebeğim var diyorsun bidec20 haFtalık hamiş gözüküyorsun da merak ettim...