biz de zinco kullanıyoruz fakat pek bi değişiklik olmadı.bu dedigin şurubu herkes öneriyo sanırım gerçekten etkili.ben de deneyecegim bakalım umarım bebeğim rahatlar.
delikız canım muskat cevizi küçük cevize benzer bişemi küçüklügü zeytin gibi degilmi.görümcem aktara gitmişti loğusa şerbeti almak için bide gaz için ne alabiliriz demiş aktar hindistan cevizi diye vermiş.belki burda adı öyledir hemen aklıma senin yazdığın geldi aktarda biraz kazıyın verin demiş.ben azıcık kazıdım verdim çok süper gazını çıkardı.sana sorum canım günde kaç defa veriliyo ve ne kadar kokusu çam kokusuna benziyo dimi
Rezene çayının markası ne acaba yazarsanız sevinirim.
Arkadaşım benim kızım da 24 günlük.Çok iyi diye aldık ve bir haftadır her gün bir çay kaşığı veriyorum nurse harvesi ama hiç bir faydasını göremedim.Hala çok ıkınıyo ve kakasını çok zor yapıyo.Başka şeyler de deneyeceğim sanırım.Şu çayı da bi deneyelim bakalım.Metsil de bi işe yaramadı.Sen çayı denedin mi acaba?Bu gaz sorunu nasıl bitecek ya....
delikız canım muskat cevizi küçük cevize benzer bişemi küçüklügü zeytin gibi degilmi.görümcem aktara gitmişti loğusa şerbeti almak için bide gaz için ne alabiliriz demiş aktar hindistan cevizi diye vermiş.belki burda adı öyledir hemen aklıma senin yazdığın geldi aktarda biraz kazıyın verin demiş.ben azıcık kazıdım verdim çok süper gazını çıkardı.sana sorum canım günde kaç defa veriliyo ve ne kadar kokusu çam kokusuna benziyo dimi
dere otunu ben de duydum.akşam bir litre suya bir demet dere otunu koyup kaynattım ve içmeye başladım 2 gün içinde etkisini gösterecek deniyodu yazıda.bakalım olmazsa bi de senin dedigin gibi yaparım.toz kimyon mu kattın?bir de çörek otunu duydum ben.yaptım fakat bebeğime vermedim çünkü çok acı bi tadı vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?