Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım 2. haftadan itibaren gaz sancılarımız devam ediyor özellikle de geceleri çok yoğun oluyor, doktor sab simplex adlı ilacı yazdı bu ilacı ssk ödemiyor tamamen bitkisel bir ilaçmış 40 ytl ye aldık ama sorunu fazla da çözdüğü söylenemez...
şimdi muskat cevizi aldık onu deniyoruz işe yaradı gibi
canım 2. haftadan itibaren gaz sancılarımız devam ediyor özellikle de geceleri çok yoğun oluyor, doktor sab simplex adlı ilacı yazdı bu ilacı ssk ödemiyor tamamen bitkisel bir ilaçmış 40 ytl ye aldık ama sorunu fazla da çözdüğü söylenemez...
şimdi muskat cevizi aldık onu deniyoruz işe yaradı gibi
muscat cevizi nasıl kullanılıyor?
merhaba benim bebeğimde 19 günlük bizimde son 5 gündür gaz problemimiz var ben 2 gün önce nurse haverys isimli bitkisel bir şuruba başladım ,,,tamamen doğal,,sayesinde bebeğim rahatladı ,,,,yanlz benim bebeğim 1 aylıktan küçük olduğu için yanlızca günde 1 çay kaşığı kullanıyorum ,,,,kızlar benim bebeğim ağızdan hiç gaz çıkarmıyor.her emmeden sonra uğraşıyorum ama nafile.bebişlerinize gaz ilacı veriyor musunuz?ben de alsam bi denesem mi acaba?yoksa doktora götürüp öyle mi başlasam?alttan gazını çıkarırken de zorlanıyor ama yine de çıkarıyor.bu arada kaç dakika emziriyorsunuz?
merhaba benim bebeğimde 19 günlük bizimde son 5 gündür gaz problemimiz var ben 2 gün önce nurse haverys isimli bitkisel bir şuruba başladım ,,,tamamen doğal,,sayesinde bebeğim rahatladı ,,,,yanlz benim bebeğim 1 aylıktan küçük olduğu için yanlızca günde 1 çay kaşığı kullanıyorum ,,,,