canım benim kız ortalama yarım saat emio (gerçi emmek denirse 2 çekio biraz uyuyo sonra 2 daha çkio) gaz ilacını bizie dr 15 günlük kontrolümüzde verdi ama 1 aydan sonra düzenli kullanmamı öncesinde sancı oldugnda 1 kere kullanabilecegimi söledi bende kızımın sancısı var die 1 kere verdim ama ertesi gün kızımın bütün vücudu kızardı ilac aerji yapmış dr bi dha kullanmamamı eger sancısı olursa rezene çayı vermemi söledi bende her akşam 5-6 çay kaiogı rezene çayı veriorum hem gazını çıkarıo hemde rahat uyuyo .. ama sen sakın dr a danışmadan ilac kullanma bak bana dr verdi o halde alerji oldu çünkü her çocugun bünyesi farklı...
Benim bebek 20 dk-30 dk arası emiyo üstten herzaman gaz cıkarmıyor.allttan cıkarıncada daha sonra cıkarıyor.ama dün geceden beri çok huysuz sanırım gazı var gaz ilacı almam lazım doktor gerek olursa kullan demişri...
biraz olsun rahatladım teşekkür ederim.hangi gaz ilacını önerdi doktorun?bir de rezene çayını öneriyorlar sanırım.
bizdede gaz sorunu oluyor ozellikle geceleri gunde inanin en fazla uc dort saat uyuyabiliyorum oda duzensiz gunduz rahat ama bu seferde diger iki oglumla ilgilenmem gerekiyor
ben gaz sorunu icin babyfen kullaniyorum doktorum bana sogan karnibahar fazla salata lahana hatta domates bile tuketmememi soyledi ben domates yada sogan yemek istedigimde pisiriyorum az yagda kavuruyorum yada...:s
ama yinede cok etkisi olmuyormu banami oyle geliyor azaldi gaz sorunu evet ama yinede bazen fena oluyor ya sali gunu randevum var ayrintili sorup konusucam doktorumuzla...
gaz ilacı kullanmak için bir aylık olmasını beklemen bebeğin açısından daha faydalı olur arkadaşım.bir aylık olunca özellikle Nurse Harvey's adında bir şurup ver.emzirmenin peşine hemen onu veriyorsun,kucağına alıp sırtına vurunca kolayca gazını çıkartıyor.benim bebeğim çok gazlı idi. morarana kadar ağlardı.rezene çayı+Nurse Harvey's şurup+zinco gaz damlası bu üçünü de veriyorum hala.ama son bir haftadır gaz sancıları yok denecek kadar azaldı birden.çünkü bir haftadır aktardan aldığım hakiki çörekotu yağını veriyorum memeden sonra 5 damla.nurse harveys işe yaramazsa çörekotunu kesinlikle kullan derim.gazsız sağlıklı günler diliyorum bebişinle sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?