Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebişler oturuyor mu?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
bizm doktor koymayın dedi ama sebebi geç yürüme değil kilolu olduğu için bacakları yamulur dedi ben de korktum kız çocuk birde, gerçekten yamulursa üzülürüm dedim koymadım

canım bende dün doktoruma sordum,koymayın dedi.niye diye sormadım ama bizde kiloluyuz.belki ondandır..

benlm kızım 18 nisan doğumlu.Biz de destekli oturuyoruz.Ama elinden tutunca yürümeye pek hevesli minicik adımlar atıyor bebeğim.Bugün yürütec aldım,henüz hareket ettiremedi ama cok sevdi.Üstündeki oyuncaklarla oynadı durdu.Tez zamanda oturduklarını da,emekleyip yürüdüklerini de görürüz inşallah.Geç olsun da güç olmasın...

Evet sonunda desteksiz oturabiliyor benim melegim.Bazen yana yavasca düsüyor oyuncaklarina uzanirken bazen de dengesini saglamaya caliyor cok tatli,cok seker görünüyor zaten artik uzun süre yatmakta istemiyor kiyameti kopariyor 10 dakikayi gecirince.Yürütece de koyuyorum ama orda tik yok sadece zeynom08 in bebegi gibi oyuncaklariyla oynuyor ama ben cekersem gülerken kendinden geciyor.

benim bebeğimde 18 nisan doğumlu desteksiz oturamıyor henüz ama yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum bakalım.yürüteç konusunda çok tereddütlerim vardı ama yazılanları okuyunca alsammı diye düşünmeye başladım

bizim doktorumuzda kesinlikle yürütece koymayın dedi
ben de almaktan vazgeçtim

benimkide 18 nisan doğumlu ve oturamıyor bir oyana bir buyana devrilip duruyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…