Listede 15 nisan doğumlu gözüküyor eğer doğru gördüysem maşallah kızına canım.benim oğluşum yana devriliyor,yastık koyuyorum.henüz tek başına oturamıyor.
floras canım bizimkiler aynı gün doğmuş,siz ne durumdasınız?
Listede 15 nisan doğumlu gözüküyor eğer doğru gördüysem maşallah kızına canım.benim oğluşum yana devriliyor,yastık koyuyorum.henüz tek başına oturamıyor.
floras canım bizimkiler aynı gün doğmuş,siz ne durumdasınız?
evet canım 15 nisan doğumluyuz. zaten gören maşallah diyor. sadece anne sütü veriyorum.mama yok zaten almıyor. tek beğenerek yediği yoğurt çorbası. ikinci kaşığı sabırsızlıkla bekliyor. yemek yeme refleksi gelişmediği için çorbayı emermiş gibi şapır şupur etrafına saçarak yiyor ama o da yeter. çok seviyor. tek yesinde mühim değil. birde diş çıkarsaydık.heryeri kemiriyor.ayaklarını götürüyor ağzına.ayak baş parmağı hiç ağzından çıkmıyor sanki emzik. bu arada biberon da emzik de almadı.hep orjinal takılıyor.benim kız biraz geç doğdu.belki o yüzden bazı şeyleri erken yapıyor. 42+6 günlüktü.pazartesi aşımız var. bu zamana kadar aşılarda hiç ağlamadı.bakalım bu sefer ağlıcakmı? hihoyyyt
merak ettim canım
benim meleğim de 15 nisan doğumlu
şuan kaç kiloda acaba?
bizim bebişler çok benziyor sevcan benim kızım da ne emzik ne biberon aldı sadece anne sütüyle 9 buçuk kiloyuz (kilomuz biraz fazla tabi) 40 haftayı doldurdu hala doğmaya niyeti yoktu kilosu çok arttığı için sezeryan olmuştum bıraksam seninki gibi 42 hafta duracaktı sanırım.
ben çok fazla oturtmuyorum çünkü aklıma gelmiyor genelde yerde yuvarlanıyor bizimki. oturtunca da bir saniye durmuyor sürekli öne atılmaya çalışıyor ve devriliyor. ben çok hareketli olduğunun farkında değilmişim normal sanıyodum bugün bir arkadaşıma gittim 20 gün büyük kızı var onun yanında bizimki çılgın gibi kaldı şaştım kaldım baya hareketliymiş bugün anladım:)))
Benim ki sizinklilerden biraz büyük. Bende 2. ayan fazladir yürütece koydum cok rahat ettim ama yürütece binen cocuklain gec yürüdügü söyleniyor rahata alistiklari icin. Sizde duydunuzmu öyle bir sey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?