bebişler hangi haftada doğum pozisyonunu aldı

leadangel

Tuğkanın annesi
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
2.007
5
156
Bursa
arkadaşlar bebişler kaçıncı haftada doğum pozisyonunu aldı benim tospam 22. haftada almıştı doğum pozisyonu drumuz değişebilir demişti 31. haftaya kadar değişmmeişti 32. haftaya girdiğimiz gün gittiğimde yaptı sürprizini bize 36-37 haftaya kadar vakti var gerçi ama ben normal doğum çok istediğimden tedrgin oldum çok kaçıncı haftada döndü sizinkiler vallh paylaşımlarınıza çok ihtiyacım var

canım merak etme daha pozisyonunu değiştirebilir, benimki 24. haftada doğum pozisyonundaydı ve değişmedi hiç normal doğum yaptım

benim kizim 28.haftada gittgimde dogum pozisyonundaydi..hatta plasenta tam yüzünün önündeydi doktor döner demisti ama dönmemis 32 de gittim yine ayni duruyo:sm_confused:
bu saatten sonra zaten dönmez dedi doktor bu sekilde doguma kadar beklicekmis..tek sorunumuz plasentanin rahim agzinda olmasi, o biraz cekilirse hep istedigim gibi normal dogum olucak insallah

benimki hiç doğum pozisyonunu almadı daha. her gittiğimde ters duruyo kızım. kızımın kafasını hissediyorum hep yukarda. bundan sonra döner mi acaba??

Son düzenleme:
benim bebişimde 30 haftada donmustu yarın yine gidicem doktora ogrendiğimde yazarım yine

benim kızım 12.haftadan itibaren hep başaşağı konumdaydı.
ve rahmağzına çok yakındı..
buna rağmen 38. haftada biz aldık kızımı..
herşey kısmet nasip..

benim de hatırladığım kadarıyla 32. haftadan itibaren kafası hep yukarıdaydı ve hiç değişmedi
su kesesinin patlaması ile 37+5'de sezeryanla alındı

oglumun 32. haftada basi yukaridaydi ve bir daha da donmedi, sezeryan olmak zorunda kalmistim.

simdi ise bi gidiyorum basi asagida, bi gittim yukaridaydi, gecen hafta yine asagida dedi dr. haftaya yine kontrolum var bakalim bizim kiz nerde.kaydirigubbakcemile3

bende oakadar çok istiyorumki normal doğum
allahım nepimizin gönlüne göre versin inş. cidden bu bebişlerin sağı solu belli olmuyor 22 den beri ters duran bebiş nasıl olduda 32 de döndü nasıl keyfimi kaçırdı elimle hissediyorum başını ve çok istiyorum dönmesini sizler için de dua edicem inş. herkesn gönlüne göre olur

ayrıntılı ultrasona girmiştim 19.haftada ondan berii hep baŞI aşağıda şimdi oldukça aşağıyada inmiş ama son ana kadar başı yukarda olan bebek doğuma yakın dönebilir demişti doktor inş hepimiz kolayca doğururuzz

bende oakadar çok istiyorumki normal doğum
allahım nepimizin gönlüne göre versin inş. cidden bu bebişlerin sağı solu belli olmuyor 22 den beri ters duran bebiş nasıl olduda 32 de döndü nasıl keyfimi kaçırdı elimle hissediyorum başını ve çok istiyorum dönmesini sizler için de dua edicem inş. herkesn gönlüne göre olur

kendini sartlama, hayirlisini dile. Insallah doner ama donmezsede sorun yapma. onemli olan saglicakla gelmeleri.opuyorumnanaktan

bencede öenmli olan sağlıklı bi şekilde doğurmamız onları. kızım içerde öyle rahat ediyosa varsın öyle dursun. benim tek korkum makat ters bebek dedi doktorum bu bebekler en fazla 38. haftaya kadar bekleyebiliriz yoksa kaka yapabiliyolar demişti. o sağlıklı olsun duruşu önemli diil napalım...

benm bebek de henüz doğum pozisyonu almamış bilmiyorum kasımın başında gene gidicem inş alır ama almazsa bile son hafta dahi değişebiliyormuş daha önce kk da okumuştum kızlar Allah hayırlısını nasip etsin inş.

benim oğlumda 24. haftada usg de başı yukarda yakları altta ters dedi dr
düzelirmiki acep
ben normal doğum istiyorum
ne zamandan sonrası önemli acep :uhm:

32 ye kadar %80 dönermiş bbeişler
36/37 haftaya kadarda diğer %15 i dönermiş
37 den sonra yani miladında bundan sonra dönmeleri çoook zormuş hatta imkansız gibi sadece %5 bebeiş ters gelirmiş inş. bu %5 lik grup içinde bulunmayız

bugün bende doktorla aynı konuyu konuştum arkadaşlar ben 30. haftanın içindeyim . doktor 36. haftada bebek nasıl oturursa öyle gider o zamandan sıonra dönmez dedi. 36.37 de bakılır bebek hala tersse zorlamaya gerek yok sezeryanla alınsın sancılarını beklemeye gerek yok dedi. ki benim doktor normal doğumu daha çok destekliyo o yüzden aklınızda bişey kalmasın sezeryanı destekliyo falan diye. Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.

drumla ilgili hiç sıkıntım yok bana ilk günden berşi normal doğum yapıcamı söyleyen dr bile şoka uğradı ters görünce çünkü artık dönmez diyorduk yinede umudum var 37 ye kadar bari sezeryan gününe kadar bile dönen oluyor dedi doktorum yine beni heveslendirdi sezeryana alıcamız gün dönen oluyor dedi inş. bizimkilerde döner bir an evvel hayırlısıyla kendi sancımızı bekleriz

slm kızlar amin inşallah sağlıcakla doğuralım bebişlerimizi benimkide inmemiş daha hayırlısı olsun artık başı sağda bakalım bende 14 ekimde gidicem herşeyin hayırlısı olsun yeterki sağlıcakla gelsinler bende normal doğumdan yanayım ama yinede hayırlısı :Saruboceq:

bugun doktorum dogum kanalında bebişin dedi
30 haftada donmustu birdahada degismedi herhalde
inş. hepimiz için hayırlısı olsun

Back
X