• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebişler büyüdü. Hangi 9-18 marka oto koltuğu aldınız/ alacaksınız?ı

Hangi 9-18 0to koltuğu aldınız/ alacaksınız?

• Maxi Cosi Tobi

OY: 3 30,0%
  • Chicco Proxima

OY: 4 40,0%
  • Chicco key 1 plus

OY: 0 0,0%
  • Recaro

OY: 1 10,0%
  • bebe confort isofix sistem

OY: 2 20,0%
  • Chicco key 1 isofix

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    10

jeandark

elleyi minik minik
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
801
1
96
Şanlıurfa
Oto koltuğu almaya gittim. Kafam çok karıştı. Maxi cosi pearl çıkmış çok beğendim ama bazası ile birlikte 1000 lira. Tobi favorimiz oldu ama o da isofixli değil. Chicco isofixli olanlar var. Of işte dedim ya kafam çok karıştı. Ne diyorsunuz?

maxi cosi tobi aldım fıstık yeşili çok memnunum çünkü biraz yatabilen özelliği var

canım ben satıcıyla konuştum tobi ödüllüymüş ayrıca isofixli bitane gösterdi isofixlileri daha güvenli sanıyorsanız emniyet kemerinden daha güvenli değil dedi. şuan tobiyi öneriyorum size en güveniliri o dedi ben o yüzden bunu aldım

Son düzenleme:
bizde maxi-cosi tobi siyah rengini aldık çok uyumlu oldu arabamızla..bende başlarda kesinlikle isofixli olmalı diye düşünüyorum ama satıcı bizide ikna etti güvenlik olarak ikiside aynı tek fark isofixliyi 3 saniyede arabaya takarsınız diğerini 5 saniyede dedi..
umutta çok memnun tobi prioriden daha yüksek olduğu için kuzum dışarıyı izleye izleye geziyoo..

Biz maxi cosi pearl aldık ve çok memnunuz.Doruk da bayılıyor.Uyurken de çok rahat görünüyor.ısofixin bir faydası inşallah hiç olmaz ama kaza anında bebeği hiç hareket etirmeden koltukla birlikte kolayca çıkarabiliyor olmak diye biliyorum.

Römer King Plus aldım sonunda. Neye niyet neye kısmet oldu yani. ısofix'li değil ama bağlantı çok sağlam. Bir de arabam bu modeli öneriyordu. Fiyatı uygun bulunca aldık.

güle güle binsin tunacık..bende römer düşümüyodum bi anda başka marka aldık..bildiğim kadarıyla firmanın işi sadece oto koltuğu üretmekmiş iyi seçim yapmışınız

Ben tavsiye üzerine be safe marka isofix bağlantılı koltuk ve pusetini aldım :( puset 2 ay sonra arızalandı sonra servise gönderdik. 30 iş günü geçmesine rağmen bu ( bu süre sonunda yenisi ile değişim yada para iadesi yapmak zorundalar kanunen ) hala norveçten parça getireceklerini söyleyerek oyalamaya taktikleri yapıyorlar.1.5 aydır bekliyoruz ne yeni ürün nede para iadesinden söz eden var. Çoktan ikinci puseti almak zorunda kaldık. Kısacası be safe alanların hizmet ve müşteri memnuniyetine hiç önem verilmediğini bilmesi lazım.

uzun bir arştırmadan sonra römer king plus aldık.adac çarpışma ödüllerinde birinciliği var.ayrıca 35 araba firması bunu öneriyor.çok memnunuz herkese tavsiye ederim..

Back