- 2 Eylül 2008
- 4.777
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadasım geecmıs olsunn.bende subat annesıyım pek yazmıyorum ama cok sıkı takıp edıyorum hepınızı tanıyorum.bızdede aynı sorun var dun gece uyumadık burun akıntısı hapsırma ve oksurme (cok nadır) syenı dr dan geldık bogazlarımızda hafıf kızarmıss.drumuz PEDITUS grıp ve soguk algınlıgı ılacı verdı gunde 3 kere 5 gun kullanmak uzere,atesımış yok olursa eger dolven surup ver dedı.bırde burun spreyı olarak SINOMARIN verdı spreyın ıcınde denız suyu var.4saat ara ıle 1 er kez sıkıyoruz.denemenı tavsıye ederım.cunku ılerlerse bronsıte verıvebılır ve kulak ıltahıbına.2 ay once yıne bole olmustu bızım ve ıgne yedık.ıhlauru bende verıyordum ama pek faydasını gormedım.zaten salgınvarmıs ve bu dengesız havalardan kaynaklanıyormus.gecelerı ustunu cok acıyor oglum dr geccelerı dogal gazı yakın bız onerıyoruzbu aylarda bebekler ıcın dedı.anlasılan bu kıs cok zor gececekk..maddı ve manevıı..tekrar gecmıs olsun bebısınee..a.s.
geçmiş olsun canım valla bu doktorlar çok tutarsız bizde soğuk algınlığı geçirdik 1 2 kere ama doktorla bize kesinlikle peditus vermiyo hatta bu konuda kadir tuğcuda çok sert peditus öksürük kesici bi ilaç olduğu için evet öksürüğü kesiyo ama daha sonra mikroplar aşağı inirek bronşite çevriliyo önemli olan öksürerek mikrobun çıkmas hatta bu seferki hastalığımızda doktor öksürten yani balgam çıkarıcı ilaç verdi atlattık bence sen yinede sen bilirisn ama sölemek istedim[/QUOT
sızın kullandıgınız ılacın adı nedır cnm ? sımdı ıcıme kurt dustu yaa nıye bu kadar tutarsız bu doktorlarr offf..bronsite cevırırse yandık yaa..sımdı napmalıyım beennkafamçokkarıştı