Doğuma Hazırlık bebişin cinsiyeti kaçıncı hafta belli oluyor(:

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
  • Konu Sahibi eda_eda
valla benimki kendini 17. haftada belli etti bende geç belli olduğu için kız diye tahmin etmiştim ama erkekmiş bi tuhaf oldum hala kız gibi geliyo ne yani parmak olamaz mıCADIARZU

• Konu Sahibi eda_eda
ben 10+4 haftalıkken öğrendim kız bebek bekliyoruz dr. %90 kız dedi yalnız ultrason 4 boyutluydu

• Konu Sahibi eda_eda
slm arkadaşlar ben selda yeni üye oldum bende 12 hafta2 günlük hamileyim ve cinsiyetini merak ediyorum gerçekten bana denenlere göre 13ila 14 haftada belli oluyomuş

• Konu Sahibi eda_eda
Tecrübeli gözler 11-12.haftada cinsiyeti anlıyor gerçekten. Ben 20.haftamda öğrendim kızım olacağını. Erkek bebek zaten cinsiyetini erken gösteriyomuş, kızlar daha geç.

• Konu Sahibi eda_eda
Bende merak ediyorum cinsiyetini

• Konu Sahibi eda_eda
Bana doktorum 11 haftalıkken daha belli olmaz çok küçük demişti.Muayenehaneden çıkarken de içime kız doğdu diye eklemişti.En çok kızım sevinmişti buna.15. haftada erkek olduğunu öğrendim.Şu an 25 haftalık hamileyim ve bebeğim erkek.

• Konu Sahibi eda_eda

hayırlı olsun canım bebişin, bende 25 haftalık hamileyim ve benimde oğlum olacak, bend eizmirdeyim, sen hangi doktora gidiyorsun yada hastanye? Doğumu nerde yapmayı düşünüyorsun?

• Konu Sahibi eda_eda
11+5 te ögrenmiştim kızımın olacagını..hatta dogurdum bile...

• Konu Sahibi eda_eda
Bülent Turgut Ay.Büyük bir ihtimalle Çınarlı da olacak.

• Konu Sahibi eda_eda
bizimki gibi utangaç olursa 20. haftada belli oluyor canım::))

• Konu Sahibi eda_eda
her ıkı cocugumunda cınsıyetı 14.haftada bellı oldu

• Konu Sahibi eda_eda
bende 12+3 günlük kontrole gittim. kız bebiş olduğunu söylediaklinialirimsmile

• Konu Sahibi eda_eda
16.haftada erkek olabilme ihtimali var denmişti.36.haftada ultrasonda çok net gözüktü.azıcık utangaçtı bizimki bacakları hep kapalıydı dr.kenardan köşeden ancak görebilmişti.ama artık kesinleşti. alkisalkisalkis

• Konu Sahibi eda_eda
ben de çok merak ediyorum biranönce öğrensem de bişeyler almaya başlasam

• Konu Sahibi eda_eda
ben şimdiden merak edıyorum 2 ay nasıl geçer.....
hayırlısıyla saglıkla ınsallah

• Konu Sahibi eda_eda
bizimkisi de 14+5 te belli oldu oğlumuz olacak, ama genel bir kanıya göe erkekler erken haftalarda ; kızlar daha geç belli oluyor,

bir arkadaşın oğlu olacaktı onun ki de 13. haftada belli olmuştu...

• Konu Sahibi eda_eda
Merhabalar,

bizde 13.haftada doktorumuzdan erkek olacağını öğrendik ancak dün bir arkadaşımızın hastanesine gittik oda baktı kızda olabilir dedi. Off biraz kafamız karıştı bizimde, ama kendi doktorumuz oldukça kesindi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…