Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmem belki seğirme de oluyo zaten o ayrı da bu ilginç geldi doktora gittiğimde sorcam zaten
ya kızlar benim muayenede 12. haftada inşallah benimki de gösterir.göbek deliğimin 3-4 parmak kadar üstünde sanki kalp atışı gibi pıt pıt bişey atıyo sanki bebek hareket ediyo gibi hissediyorum.beni gören herkes kızın olcak diyo hep de ekşiye tuzluya aşeriyom tatlı ağzıma sokmuyorum ama kızsa eğer bende hiçbir değişiklik olmadı ne sivilce ne şişlik gayet güzelim hatta kendime hiç bakmadığım hlde cildim ışıl ışıl.bi de göbişim de yayvan değil öne doğru sivri bi şekilde pırtladı belirtlilere bakacak olursam belli olmıycak ne olduğu.sizce ne?tahmin yürütsenize
valla durum a göre erkek , doktora ne zaman gideceksin ?
ya sabredemiyorum acaba cimcime kızımmı olacak afacan oğlummu :) karnımı severken ne diye seveceğimi şaşırıyorum..bi kızım diyom bi oğlum diyom eşim karar ver diyo çocuğunda aklını karıştırma :uhm: diyo.patik alıyım diyom renklere takılıyom pembemi mavimi :Roflol: sarı alıyom ama sonunda ikiside giyer nasıl olsa diyom ne zaman belli olacak ben 8 haftalık hamişim daha çokmu var herkes farklı söylüyo kafam karıştı yardım edin bana senağlama