- 14 Ekim 2009
- 174
- 12
- Konu Sahibi eda_eda
Bende cinsiyetini bugün öğrendim.14+0 da erkek olduğunu söyledi doktorum ve pipisini de gösterdi. bir kızım vardı birde oğlum olacak inşallah.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya dün 16+3 te amniyosentez için bir doçente gittik kendi doktorum emin bi şekilde erkek demişti 14+0 da ama dünki doktor kız dedi hangine inanayımkıza benzettim önce erkek gibi geldi ama dedi hangisi doğruki....
benimki gibi olmus :) beklicez baska yolu yok:)
Benimki de ayni böyle oldu, ama seninki sonradan netle$mi$ sayilir, benimki artik ne olur bilmiyorum, kafam allak bullak oldu. Benim bebegime 12 haftalikken yuzde 70 erkek dedi, baska bir doktor 14 haftalikken yuzde 65 erkek dedi, dun kendi doktoruma tekrar gittim yuzde 90 kiz dedi. Ama önce erkek demi$tiniz dedim doktoruma, yanilma payi var herzaman dedi belki kordonunu pipi sanmi$izdir dedi. Yani benimki buyuk ihtimal kiz olucak. Kendimi de o kadar ali$tirmi$timki erkek bebege, duyunca biraz uzuldum. 4 ya$inda bir kizim var bebege de ba$ta erkek deyince doktor çok sevinmi$tim. Hayirlisi olsun hepimiz için, Insallah saglikla aliriz bebislerimizi kucaklarimiza.
benim cinsiyet netleşti oğlum olacak bazen doçentlerde yanılırmış sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil......