Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebişimize yapttığmız kapı süsü , yorumlarınız lütfen:))

xsxekerkxixzcandy

İyi ki geldin pamuğum..
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
5.069
4
156
Bursa
Kızlar merhaba, oğluşumuza kapı süsü yaptık bu akşam, bakalım beğenecekmisiniz
hihoyyyt

Eklentiler

• $IMG0023A.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 82
  • $IMG0024A.jpg
    19,1 KB · Görüntüleme: 85
canım bu malzemeleri nerden alıyorsunuz..bnde bebek şekeri yapayım diyorum ama nerden alacağım malzemeleri bilmiyorum..çiçekçilerdemi satılıyorlar

Kapı süsünüz çok şeker olmuş..
Sağlıkla büyütürsünüz inşallah..

canım bu malzemeleri nerden alıyorsunuz..bnde bebek şekeri yapayım diyorum ama nerden alacağım malzemeleri bilmiyorum..çiçekçilerdemi satılıyorlar

Hazır bebek şekerlerinin fiyatı gereğinden pahalı.
Ben uğraşa uğraşa güzel bir site buldum internette, malzemelerin siparişi verdim.
Bebek biblosu, taşlı tülleri, kurdelası, çiçekleri vs.
50 şeker için malzemenin tamamı 40-YTL'ye mal oldu.
Ve yapımı da 1 saati bulmuyor.
Arama motoruna bebek şekeri sarf malzemeleri yazarsan çıkar canım..

ben bebek şekeri yapmayacağım , bizde pek yapan yok zaten, kapı süsü için parça kumaş yapan yerler var çarşıda, diğerlerini de süsleri kurdeleleri tufafiyelerden, içindeki telide, ıvır zıvır satan dükkanlar varya ordan aldık :))

Hepinize teşekkürler arkadaşlar :))

emelcim ellerine sağlık çok güzel olmuş güle güle kullansın yakışıklı yusufumuzzzz

mavişcim seninkilerde çok dadlu olmuş kuzun güle güle kullansınnnn

cok güzel olmus canim
ellerinize emeginize saglik
nasil yapildiginida paylasin ikinci bebegime yaparim belki bizim burlarda yok böyle seyler malesef........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…