- Konu Sahibi xXxTubaxXx
Kizlar 1 ay sonra hala oluyorum allahin izniyle.
Kusura bakmayin,bebisimiz diye acmisim basligi,bebisler olacakti...
Ve yengemle ben bi kac isim begendik,ama bi türlü karar veremedim hangi isimleri koyalim diye,bende size sorayim dedim bakalim kulaga en cok hangi isimler hos geliyor.
Not: Bebisler ikiz, bir kiz bir erkek,onun icin bir kiz ve bir erkek ismi secin lütfen...
Isimlerin anlami:
Kayra - Büyük bir kimseden gelen iyilik, ihsan.
Kaan - 1. Çin ve Moğol imparatorlarına verilen isim. 2. Hakan, hükümdar.
Taner - Şafak gibi aydınlık yiğit.
Arda - 1. Hükümdar asası. 2. ışaret olarak yere dikilen çubuk. 3. Meriç ırmağının Edirne yöresindeki önemli bir kolu. 4. Uygur yazılarında geçen çok eski bir Türk adı.
Emre - 1. Âşık, tutkun, müptelâ. 2. Halk şairi. 3. Kardeş. 4. Arkadaş
Azra - 1. El değmemiş bakire kız. 2. Delinmemiş inci. 3. Ayak basılmamış kum. 4. Medine’nin diğer bir adı. 5. Hz. Meryem’e verilen ad.
Dilay - Gönlü aydınlatan ay.
Ecrin - Allah’ın hediyesi anlamını taşımaktadır.
Alya - 1. Yüksek yer, yükseklik. 2. Gök, sema.
Diya - Isik , Nur
Kusura bakmayin,bebisimiz diye acmisim basligi,bebisler olacakti...
Ve yengemle ben bi kac isim begendik,ama bi türlü karar veremedim hangi isimleri koyalim diye,bende size sorayim dedim bakalim kulaga en cok hangi isimler hos geliyor.
Not: Bebisler ikiz, bir kiz bir erkek,onun icin bir kiz ve bir erkek ismi secin lütfen...
Isimlerin anlami:
Kayra - Büyük bir kimseden gelen iyilik, ihsan.
Kaan - 1. Çin ve Moğol imparatorlarına verilen isim. 2. Hakan, hükümdar.
Taner - Şafak gibi aydınlık yiğit.
Arda - 1. Hükümdar asası. 2. ışaret olarak yere dikilen çubuk. 3. Meriç ırmağının Edirne yöresindeki önemli bir kolu. 4. Uygur yazılarında geçen çok eski bir Türk adı.
Emre - 1. Âşık, tutkun, müptelâ. 2. Halk şairi. 3. Kardeş. 4. Arkadaş
Azra - 1. El değmemiş bakire kız. 2. Delinmemiş inci. 3. Ayak basılmamış kum. 4. Medine’nin diğer bir adı. 5. Hz. Meryem’e verilen ad.
Dilay - Gönlü aydınlatan ay.
Ecrin - Allah’ın hediyesi anlamını taşımaktadır.
Alya - 1. Yüksek yer, yükseklik. 2. Gök, sema.
Diya - Isik , Nur
Son düzenleme: