Çocuk Hastalıkları Bebişimin yüzündeki kızarıklıklar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Sevtapx

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
16
1
286
43
Ankara
Merhaba.

Kızım henüz 25 günlük. son bir haftada yüzündekiler giderek artarak bu hale geldi. isirik normaldir dediler ama pek benzemiyor. Boyun bölgesinde de var hafiften.

S.ocağına götürdük fenistil jel verdi. Ama bi çocuk doktoruna götürün dedi. Uzman doktor muayene etmeden kremi sürmek istemedim. Yarın kontrole götüreceğim ama yine de size sormak istedim. Böyle bir vaka ile karşılaştınızmı, çözümünüz ne oldu.

Çocuğa sanırım bi rahatsızlığı yok. Uykusu, emmesi normal gibi.

Teşekkürler

slm.geçmiş olsun.acaba atopik dermatit olailirmi.sadece tahmin benimkisi.hiçirimiz doktor değiliz şudur yada budur diyemeyizki.doktorun teşhisinde sonra paylaşırsanız sevinirim.tekrar geçmiş olsun.

benim üst komşumun çocuğundada aynen böyle oldu
hatta ilk defa ondan duymuştum yüzde konak çıktığını
doktor yüzünde konak çıkartıyor demiş,bi kremde vermiş kullandı geçti
tabi sen doktora götür bakalım bi
ama korkma geçiyor
çok geçmiş olsun

alerjik desem,sadece anne sütü alıyor..sinek ısırığı gibi..o dediğin jeli oğluşumun suratını sivriler ısırdığında vermişti doktor..merak ettiğim şey,biranda mı oldu yoksa yavaş yavaş mı belirginleşti??

son 5-6 günde giderek arttı. ama azalmaya başladı sanki. doktora götürecektim bugün kar-fırtına derken o da kaldı

son 5-6 günde giderek arttı. ama azalmaya başladı sanki. doktora götürecektim bugün kar-fırtına derken o da kaldı

azalmaya başladığına sevindim.inşallah kaşıntı falan yapıp bebişini rahatsız etmiyodur.ama öyle bişey olsa çok ağlayarak huzursuzluğunu belli eder herhalde:44: biran önce düzelir umarım.doktora götürürsen bizimle paylaşırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…