kızlar delirmek üzereyimmm.bebeğim 11 aylık üst dişleride çıkacak gerçi huysuzluğu uykusuzluğu ondandır.ama hep böyleydi sürekli uyku problemi çekiyoruz..napıcam bilemiyorum bide benim hatam anakucağından beri hep sallanmaya alıştı malesef...yardımmm edin..
yatırmadan önce duş aldırın mutlaka,üzerine rahat birşeyler giydirin,ılık bebekler için gece çayları var ayına göre ölçüsü yazar,onu içirin..dişi için kremler var inanılmaz işe yarıyor,çocuğu rahatlatıyor,ondan sürün..inşallah uyku problemi geçer..
Ben bitkisel baybay damla kullaniyorum icerisinde melisa papatya falan var bebegim 3 aylikken kullanmaya basladim cok da memnunum cunku uyku nedir bilmiyordu hic uyumuyordu.. 15-20 dakika uyuyordu.. Simdi 2-3 saat uyuyabiliyro. Disi icin de dislikleri buzdolabinda sogutup verebilirsin.. Ben emzigini buzdolabinda sogutup veriyorum daha 4 aylik ama salyamiz cok..
bizimkide 12.aya gircek aynı sorunları bizde yaşıyoruz. Ve 2 yaşına kadarda yaşayacağız.Dişler gerçekten zor çıkıyor ve çok huzursuzluk yapıyor. Geceleri yatırmadan hem yorup hemde banyo yaptırdığımız günler bile sabaha karşı uyanıp anakucağında uyuyor. Herkes aynı sorunları yaşıyor yapacak birşey yok Allah hepimize sabır versin..