- 13 Temmuz 2008
- 202
- 1
- 39
- Konu Sahibi __zeynep__
yaa kızlar bebişim 2.5 ayı geçti hala saçları yok .. ben mi abartıyorum yaa ama ben kısıma toka takmak istyorummsenağlamasenağlama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende cicili bicili bantlardan tak canım,,
Benim kızı saclı oldugu halde ben bingildaklarını acıtır çeker agzına götürür diye takmıyorum..
Zaten dogduktan sonrada bi süre kırılıp kırılıp dökülüyor..
6 aydan sonra iyice cıkmaya başlar canım...
eeee biraz abartmışsın ama hoş olmuş.Bende zaman zaman saçmaladım iki yaşında giyeceği kıyafetler ancak bir yaşında kullana bileceği oyuncaklar aldım.
ay evet canım sağol bant takayım en iyisi..:1hug: napayım şort falan giydirince kafada kel olunca erkeğe benziyor.. iki tutam saçı var inş. oda dökülmez:roflol:
benim kızımında saçları var hatta ense tarafları yüzük parmagımın boyunda ve yavaş yavaş dökülüyorlar. 2 aylık doktor kontrolümüze gittigimizde doktor kestirin saçlarını bu sıcakta rahat etsin zaten dökülecekler demişti. Ama biz kıyamadık erkege benzer canı acır falan diye ama izmir e tayinimiz çıktı orada mutlaka kestirmek zorundayım istanbulda hava o kadar sıcak olmadıgı halde ensesinde isilikler çıktı.