• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişimin park yatağı dün geldi ama....

• Konu Sahibi Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

HÜZÜN YAPRAKLARI

Ziyaretçi
kızlar yaaa daha öncede size sorduydum park yatak hakkındaki fikirlerinizi aldım ve dün oğluşumun park yatağı geldi herşey iyi hoşta ben onun içine ortapedik yataş nası koycam sanki koyarsam bebek düşer gibime geliyo siz neyaptınız?:CüvCüv:

kalkıp düşmesinden korkuyorsan 3 aya kadar zaten o ara kat..sonrasındada orayı kaldırp öyle kullanırsın..benim arkadaşımın var bebeği 1 yaşında..hala çok memnun..düşme olayıda olmuyor canım hiç..

yani yataş koyabilirim ama biraz ince seçicem galiba...

biz de park yatak aldık ama içinin yatağı ince. park yatak minderi yani. kalın yataş filan değil. park yatak minderi yeterli bence niye ortopedik aldınız ki şimdiden

park yatak döşekleri farklı galiba,belki daha incedir.
yün yatak yaptırın,biraz ince üst kat için,alt kata da sonra ortopedik alırsınız.hamileyken ben de takmıştım,yarı ort. olmalıymış filan diye.ama sonra sepet beşik aldık ve haliyle ona ort. olmazdı ve, yün yatak yaptırdık ufak.o beşikte de 6 ayı zor ettik,dönmeye başlayınca kendini uyandıryordu,dar oldugu için,park yatak almakla cok iyi etmşsinz.

ben üstte yatırıyorum,battaniyeyi dört kat edip serdim şiltesinin üstüne.
park yatakların ayrı yatakları oluyormuş.
Ben şimdilik böyle kullancam,alt kata geçince alırım yatağını

biz pamuk yatak yaptık, üst katta 7 ay falan yattı
ortopedik yatağın yarısı kadar kalınlığı
şimdi alt katta da onu kullanıyoruz, altına yün battaniye koydum katlayıp
gayet iyi oldu
daha kalın olsa alt kattan bile atlar gibi geliyor bana

sevi baby nin visko yatakları var ortopedik yatağa göre hem daha ince hemde daha hafif. aynı zamanda daha sağlıklıymış. ben ondan aldım henüz kullanmadık malum ama bebek için rahat görünüyo.

bizde park yatağı alırken ilk kat için şiltesi varmış ondan aldık alt kat içinde yatak satılıyormuş ama ben yün yatak yaptırmayı düşünüyorum

canım ben park yatak kullanıyorum.2 katlı benımkı.oratapedık yatak koydum ıcıne baya kalın oldu.banada ılk kurduğumda duser gıbı geldı ama 6-7 ay kullanabılrısın .ben kullanıyorum,cokta memnunum.baktım düşme durumları olacak gıbı,alt kata gecıcem..

arkadaşlar bende park yatak aldım içine ince yumşak yatak yaptırıcam kalın yataklar çok yüksek olur gerek yok zatenn

biz de park yatak aldık ama içinin yatağı ince. park yatak minderi yani. kalın yataş filan değil. park yatak minderi yeterli bence niye ortopedik aldınız ki şimdiden

canım park yatakmı ortapedik anlayamadım?fisfisfis

ok kızlar ben beşiği aldığım yerden bi soriyim bakalım eğer ince yatağı yoksa dediğiniz gibi yün yatak felan yaparım üste koyarım ilk 5-6 ay üstte yatar bebeğim sonra alta geçer yataş alırım....

kızlar oğluşum ilk doğduğunda ben de küçük beşiklerden heves edip almıştım ancak 4 ay kullanabildik..hemen park yatağa geçtik ilk katı hiç kullanmadım en alt kata indirip tek kişilik yorganı üç kat katlayıp koydum içine yumuşacık oluyo bizimki gerine gerine yatıyor şu an 20 aylık ve biz çok rahatız çıkma girişiminde bulunuyor ama kendi yatağımın kenarına yapıştırdım yatağı ordan çıkıp yanımıza geliyo oğlum çok seviyor yatağını bebek oodamızda öyle süs duruyor :DD

Arkadaşlar merhaba;bende bugünlerde oyun yataklarından bakıyorum ama bir türlü karar veremedim içine ne alacağıma,daha doğrusu sizin mahsettiğiniz ortopedik yataklardan bulamadım ben nerelerde satılıyor acaba lütfen yazabilirmisiniz.birde internette sitelerde bulduğum ortopedik yaylı yataklar var bunlarmı acaba bahsettikleriniz

bizde park yatak kullanıyoruz kullanıyoduk daha doğrusu üst katta yün yatakla yatırıyodum ama 4 aylıkken atlamaya kalktı aşağı indirdik alması zor oldu ortopedik yatak aldık 18 cm kalınlığında ordanda gece kalkıp dikilyo bende yere yatak attım son çare atladı çünkü sonnuda beşiktende şimdi beşiği kaldırcaz sanırım yerde yatıyo artık
yatak alıcaksanız içine ince şiltelerden alın derin park yatak diğerlerine göre yine çok daha rahat ve derin

Civcivbebe.com
güzelim bundan aldım
yüksekliği 6 cm
park yataklar için tasarlanmışşş

biz pamuk yatak yaptık, üst katta 7 ay falan yattı
ortopedik yatağın yarısı kadar kalınlığı
şimdi alt katta da onu kullanıyoruz, altına yün battaniye koydum katlayıp
gayet iyi oldu
daha kalın olsa alt kattan bile atlar gibi geliyor bana

bizimde beşiğin kendi yatağı vardı bellona hiç başka yatağa gerek duymadım