bebişimin cinsiyeti??????

Kızlar çok çabuk geçiyor zaman.Seneye Allahın izniyle hepimizin evinde bebek sesleri olacak.Vakitsizlikten,uykusuzluktan yakınacağız o zamanda.Olsun ama hayırla,sağlıcakla gelsin evimizin neşeleri....

ayy evet canım allah inşallah o günleri göstersin hepimize olsun bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alalımda varsın uykusuz kalalım

inş.arkadaşlar hepimiz tüm bekleyenler sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi...

arkadaşlar bende normal olarak çok merak etmiştim.yok kızmı erkek mi diye,ona sor buna sor eşinle bir sürü tahmin yap cinsiyet testlerine bak.16.haftada oğlum olacağını öğrendim ve çok çabuk alıştım.kız yada erkek sizin çocuğunuz olacak bir emanet gelecek size.en önemli şey bu.artık bizim nesilde o kadar çok düşük oluyor yada o kadar çok genetik problem oluyor ki çocuk sahibi olmak için uğraşan bir sürü çift var.çok şükür bebeklerimiz olacak.kız yada erkek biz onlara çok şey borçluyuz.onların sayesinde ANNE BABA oluyoruz.şimdiden onlara çok teşekkür etmek gerekir.o yüzden kız yada erkek hiç fark etmez hayırlı çocuklarımız olsun yeter.

X